hirdetés
hirdetés

Megjelent a Haris Travel Club programfüzete

Az idén már 80 országba szóló programajánlatot felvonultató kiadvány az évek óta jól ismert úticélok mellett számos csemegét kínál.

hirdetés

Az újdonságok közül feltétlenül érdemes megemlíteni az NDK retró túrát, a Perzsa-öböl országait magában foglaló Katar – Egyesült Arab Emírségek – Omán körutazást, valamint a Dél-Afrika és Viktória-vízesés kombinációt. De nem maradtak ki a már jól megszokott kulturális körutazások, az egynapos belföldi ill. átmenő utak sem.

Tapasztalt utazók is találhatnak kedvükre valót, hiszen az idei ajánlatok között olyan különleges helyek is szerepelnek, mint a Kaukázus országai: Örményország, Grúzia és Azerbajdzsán, továbbá Burma, Azori-szigetek, Madeira vagy éppen Alaszka.

A programok többségénél él a törzsutas kedvezmény és ráadás szolgáltatásként, a megszokott módon az utazási iroda idegenvezetői a távoli utazásokat megelőzően tájékoztató előadást tartanak. Viszonteladók részére a katalógusokat továbbra is térítésmentesen küldi ki az iroda.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk