hirdetés
hirdetés

Állatkerti belépőjegyekkel a szelektív hulladékgyűjtésért

Az Italos Karton Egyesülés kedvezményes állatkerti gyermekbelépőkkel ösztönöz

Kedvezményes állatkerti gyermekbelépővel jutalmaz az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés (IKSZ) minden 14 év alatti gyermeket, aki legalább 10 darab kilapított italos kartondobozt hoz a Fővárosi Állat- és Növénykert főbejáratához szeptember 14 és 15-én. A kedvezménnyel 1800 Ft helyett 600 Ft-ért vásárolhatnak gyermekjegyet a szorgalmas szelektíven gyűjtők.

hirdetés

Az Italos Karton Környezetvédelmi Egyesülés és a Fővárosi Állat- és Növénykert immár ötödik alkalommal rendezi meg a Vidám Doboz Napok elnevezésű akciót, amivel az italos kartondobozok (tejes és gyümölcsleves dobozok) szelektív gyűjtésének fontosságára kívánják felhívni a figyelmet a szervezők. Az akció keretében kedvezményes gyermekbelépőt kap minden 14 év alatti gyermek, aki legalább 10 darab, minimum 1 literes italos kartont (vagy ezek űrméretével megegyező kisebb italos karton dobozt) hoz magával.

kartonA kedvezményre jogosító kuponokat az Állatkert főbejáratánál felállított gyűjtőponton vehetik át a résztvevők a kilapított dobozokért cserébe, az akció hétvégéjén, szeptember 14-15-én, szombaton és vasárnap.

Mivel az italos kartondobozok alapanyaga 75%-ban papír, a szelektíven visszagyűjtött és újra körforgásba kerülő papír alkotóelemből számos újrahasznosított termék készülhet,plak mint például jegyzetfüzetek, kartondobozok, higiéniai papíreszközök.

A gyermekjegy megváltása 2 éves kortól szükséges és 14 éves korig érvényes. Az akció részleteiről további tájékoztatást a www.italoskarton.hu-n vagy a www.facebook.com/italoskarton oldalon kaphatnak az érdeklődők.

(forrás: Élelmiszer Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai