hirdetés
hirdetés

Jól debütált a Fesztiválkártya

A VOLT Fesztivál első napján, kedden 10 ezer látogató használta zökkenőmentesen a Metapay Fesztiválkártyát, amely használói számára könnyebbé, s gyorsabbá teszi a fizetést.

hirdetés

Nagy tömeget vonzó fesztiválon először működött élesben a Metapay Fesztiválkártya, amely a készpénzmentes fizetést teszi lehetővé a 19. VOLT Fesztiválon. A látogatók egy műanyag kártyát kapnak, s az arra feltöltött összeget költik a rendezvény során: a terminálokhoz érintett kártyák segítségével kerül kifizetésre a vásárlás.

A Metapay szolgáltatása, képes arra, hogy alkalmilag létrehozott, nem állandó helyszínen megteremtsen egy virtuális, kártyás fizetési rendszert, amely az adott időszakban folyamatosan képes kiszolgálni több tízezer embert, s lebonyolítani több százezer tranzakciót.

A Fesztiválkártya a világon egyedülálló, ebben a formában sehol másutt még nem használt, innovatív termék. Teljesen magyar fejlesztés eredménye, amely a készpénzmentes fizetési szolgáltatás egyik legeredetibb, s legkiforrottabb megoldása.

Más fesztiválokon –Magyarországon éppúgy, mint a nyugati világ nagy hírnévnek örvendő fesztiváljain – ugyan egyre inkább terjednek a készpénzmentes megoldások, de azok még mindig jellemzően papírból készült kuponokra épülnek, fix, előre meghatározott értékkel. A kártya azonban egy bonyolult informatikai rendszerre támaszkodva tetszőleges értékű feltöltéssel, azonnali fizetési lehetőséget biztosít a kártyán keresztül és tetszőleges értékű áru vásárolható vele.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint a hazai nyilvános vécék állapota pozitívan hat a turizmusra?

Kiadónk társoldalai