hirdetés

A Balaton és a Sopron-Fertő térségekben is lehet pályázni a Kisfaludy programra

Annak érdekében, hogy a magyarországi kereskedelmi szálláshelyek és desztinációk meg tudjanak felelni a modern, XXI. századi turizmus kihívásainak és a vendégek igényeinek, elengedhetetlen a szükséges, fenntartható és minőségi szállodai kínálat biztosítása.

hirdetés

A Kisfaludy Szálláshelyfejlesztési Konstrukció legújabb, TFC-1.1.2-2018 ésTFC-1.2.1-2018 kódszámú pályázatai, amelyek január 12-től elérhetővé váltak a kisfaludyprogram.hu oldalon.

A pályázatok alapvető célja a turisztikai vonzerőkhöz kapcsolódó és a turisztikai vonzerők közelében található kereskedelmi szálláshelyek általános minőségének és szolgáltatási színvonalának emelése, indokolt esetben kapacitásának bővítése, kapacitáskihasználtságának javítása, a szálláshely működéséből származó árbevételek által a profitabilitás és a fenntarthatóság növelése a Balaton, valamint a Sopron-Fertő kiemelt turisztikai fejlesztési térségekben.

A szolgáltatás minősége és kínálata szálláshely kategóriánként változhat és eltérő lehet, ugyanakkor tekintettel arra, hogy sok esetben ezek a változtatások kizárólag önerőből nem teljesülhetnek, jelen kiírás célja olyan támogatási konstrukció rendelkezésre bocsátása, amely lehetővé teszi a kereskedelmi szálláshelyeken belül a szállodák részére a kitűzött minőségi szolgáltatási szint emelését és elérését.

A kereskedelmi szálláshely támogatási konstrukció további célja az adófizetési morál javítása, a szektorban dolgozó munkavállalók számának és a bérszínvonalának növelése.

Szálláshelyfejlesztésére az ingatlan tulajdonosa, valamint a szálláshely üzemeltetője pályázhat.

A vissza nem térítendő támogatásra az igényeket 2018. február 1. és 2018. március 14. között lehet benyújtani.

A pályázati felhívások a kisfaludyprogram.hu internetes oldalon érhetők el.

A szálláshelyfejlesztésére az ingatlan tulajdonosa, valamint a szálláshely üzemeltetője pályázhat / fotó: 123rf.com
A szálláshelyfejlesztésére az ingatlan tulajdonosa, valamint a szálláshely üzemeltetője pályázhat / fotó: 123rf.com

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai