hirdetés

A Párisi Udvar arany standard minősítést kapott

A ház megszerezte a Global Biorisk Advisory Council® (GBAC) STAR™ minősítést, ami arany standard tisztasági kategóriának számít a piacon.

hirdetés
Kapcsolódó cikkek

A Párisi Udvar Hotel Budapest megfelelt a legszigorúbb tisztasági-, takarítási-, fertőtlenítési előírásoknak, melyekkel megelőzhetők különböző betegségek terjedése. A standardok megállapításáért a GBAC, az ISSA globális takarítóipari szervezet egy részlege felel, akik ennek teljesítését is ellenőrzik.

 “A GBAC STAR minősítésnek hála a létesítmény tulajdonosa és vezetői biztosíthatják vendégeiket, partnereiket, hogy az épület rendelkezik a megfelelő rendszerekkel és erőforrásokkal, hogy kialakítson és fenntartson egy tiszta és biztonságos környeztet” nyilatkozta a GBAC vezető igazgatója, Patricia Olinger

A minősítés megszerzéséhez a program 20 legfontosabb elemét kell teljesíteni, melyek a hotel esetében mind megvalósultak. Ezek az intézkedések a standard működési procedúráktól kezdve a kockázatkezelési stratégiákon át a személyes védőfelszerelésig és vészhelyzetekhez kapcsolódó felkészültségig terjednek.

 

(forrás: Párisi Udvar / Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!

kapcsolódó cikkek

Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Mi a véleménye a kiszállítások és az elvitelre való ételkiszolgálás miatt megnövekedett papír- és műanyag csomagolóeszközökről?

Kiadónk társoldalai