Díjeső a Danubius-nak a Gastro&Hotel Design Awardon

„Az év HotelDesign terasza” a Danubius Hotel Helia terasza lett, a „JAB - Legszebb vendégszoba” különdíja a Hilton Budapesté. November 14-én adták át a Gastro&Hotel Design Award díjait a legkiválóbb belsőépítészeti megoldásokat megvalósító vendéglátó- és szállodaipari szereplőknek.

Mit remélt Magyarország az EU-tagságtól és mi lett mindebből 20 év alatt?
Devizahitelezés, euróbevezetés, uniós pénzek, kilátások - online Klasszis Klubtalálkozó élőben Medgyessy Péterrel!

Vegyen részt és kérdezzen Ön is Magyarország korábbi miniszterelnökétől!

2024. április 22. 15:30

A részvétel ingyenes, regisztráljon itt!

A PPH Media Kiadó égisze alatt a Pont Itt gasztro/szállás/utazás szakmai magazin idén is meghirdette a Gastro&Hotel Design Award szakmai díját, amelyre 60 pályamunka érkezett. A shortlistre került finalisták között volt, amely az előremutató megoldásokat, mások a múlt emlékeinek értő kezelését tekintették vezérelvnek, de egyaránt igaz volt rájuk, hogy valami újat, meghatározót, egyedit alkottak. 2019-ben a Danubius Hotels három pályázata került a legjobbak közé, a Danubius Hotel Helia és a Hilton Budapest szállodák képviseletében.

Szoros versenyben a zsűri döntése nyomán a Danubius egy fődíjat, egy különdíjat és két döntős oklevelet vehetett át. Az év HotelDesign kertje/terasza kategóriájának fődíjasa a Danubius Hotel Helia terasza lett. A közelmúltban felújított Yellow Bistro & Bar és az Episode étterem osztozik a hatalmas, közel 200 fő fogadására alkalmas teraszon, amely dunai panorámával és fiatalos stílussal várja vendégeit. A Hotel Helia teraszának átadása az egyik meghatározó állomása volt a Danubius Hotelsnél az elmúlt években tapasztalt megújulásnak, amelynek keretében a Danubius Hotel Heliaban is teljesen átalakultak a vendégeket kiszolgáló terek. A Danubius Hotel Helia ebben a kategóriában a Leo Budapest tetőteraszával versenyzett a döntőben.

A Danubius kötelékébe tartozó Hilton Budapest pályázata, a „333”, a JAB – Legszebb vendégszoba különdíját nyerte el. A „333” a Hilton Budapest új szobaszámát takarja, amelyet a 11 új egység és egyben egy korábban a vendégek szeme elől elzárt terület megnyitása után ért el a szálloda. A dizájn, számos elismerés mellett, a London Design Award arany díját is elnyerte. A pályázat a különdíj mellett Az év HotelDesign vendégszobája kategóriában került a legjobbak közé és döntős oklevelet vehetett át. Az év HotelDesign vendégszobája kategória nyertese a Párisi Udvar Hotel Budapest lett. A Danubius Hotel Helia Az év GastroDesign étterme zárt vendégtér kategóriában indult a megújult Episode étterem dizájnjával és vehetett át döntős oklevelet. A szálloda a teljes konferencia szint, a lobby, és a Yellow Bistro & Bar komplex felújítását követően az étterem újjáépítésével tette teljessé a vendégtér látványvilágát. Az enteriőrt Nathalie Rottenburg tervezte.

A Gastro&Hotel Design Award zsűri értékelte a fiatalos ötletet és az igényes megvalósítást. Az év GastroDesign étterme kategória fődíját a Le Garage 1.0 nyerte el. A Danubius Hotel Helia nevében a díjat Varga Csaba szállodaigazgató a Hilton Budapest nevében Peter Knoll szállodaigazgató vették át. A szakemberek kiemelték, hogy ezek az elismerések újabb megerősítést jelentenek a vendégek visszajelzései mellett, ami azt mutatja, hogy a szálloda jó irányt talált befektetéseivel a vendégélmény erősítésére.

Forrás: Turizmus Online


Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc

Ezt a várost is meghódította a gyorsétteremlánc  

Második éttermét nyitja a BURGER KING Zalában.
Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben!

Dobja a mobilját a dobozba, és figyeljen szeretteire egy jó ebéd vagy vacsora közben! 

Pihennek a mobilok, szárnyra kapnak a családi kapcsolatok - üzeni a VakVarjú éttermek stábja a Mobil Off Élmény On hét alkalmával.
Jöhet három izgalmas mocktail recept?

Jöhet három izgalmas mocktail recept? 

Hol vannak már azok az idők, amikor, ha nem akartunk alkoholt inni, akkor csak a víz vagy az üdítő marad?
Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában?

Hol isznak a legtöbb alkoholt Európában? 

Van tippje? Most egy friss felmérés adatai alapján eláruljuk a helyes megfejtést. És annyit segítünk, hogy közreadunk egy fotót az első helyen végzett ország fővárosáról.
A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását

A Wolt elindítja saját hirdetési szolgáltatását 

A vállalat bejelentette hogy elindítja a Wolt Ads-et annak érdekében, hogy partnerei növekedését és láthatóságát felgyorsítsa.
Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen

Rekordszámú nevezés a nemzetközi pálinkaversenyen 

Érkezett párlat Romániából, Szlovákiából, Szerbiából és Horvátországból is.
Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég

Munkatársakat keres a Mere, az orosz diszkont cég 

A két hónapja feladott hirdetésben a Mere beszerzési menedzser pozícióra keres munkatársakat.
Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön

Új kávépörkölő csúcstechnológiával - Budaörsön 

Április 11-én nyitotta meg kávépörkölő üzemét és oktatóstúdióját Budaörsön a teljes egészében hazai tulajdonú Roastar Zrt.
A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának

A Beatles grafikusa tervezett sörösdobozokat a híres sörmárkának 

A limitált kiadású dobozok Nagy-Britanniában már megvásárolhatók.
Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai

Hagyományos eljárással készült egyedi tételek a METRO Év Borai 

A két borválogatás ezúttal az olasz Veneto, illetve a magyar Villány lankáin termett szőlőkből készült.

Interjú

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?
Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk

Magyar konyha, magas minőségben – a VIRTU étterem séfjével beszélgettünk 

Lendvai Levente az Arany Kaviárból érkezett a MOL torony tetején található VIRTU étterem konyhafőnöki pozíciójába.