hirdetés
hirdetés

ETI-tél: heti két járattal Hurghadára Budapestről

A sikeres nyár után, a téli szezonra az Air Cairo mindkét menetrendszerinti Budapest-Hurghada járatán lekötötte a helyek többségét az Express Travel International, így hetente akár 240-250 személy kiutazására is van lehetőség, szerdán és vasárnap. A járatok szépen telnek, az árak kedvezőek, beleértve a téli ünnepi időszakot is – közölte lapunkkal Kerekes Gábor irodavezető.

hirdetés

A többi régióbeli járat téli előfoglalási adatai is kiemelkedőek: Hurghadára a budapestiek mellett Bécsből heti kettő, Pozsonyból és Grazból egy-egy, Sharm el Sheikh-re Bécsből heti egy, Marsa Alam-ra Bécsből heti kettő, Pozsonyból pedig heti egy közvetlen járat indul. Ezek többsége charterjárat.

Érdekesség, hogy a Kolozsvár-Hurghada charterláncot meghosszabbította a cég: az eredetileg tervezett szeptember vége helyett a járat január 3-ig közlekedik. A járathosszabbítás nem véletlen, hisz a környező országok mindegyikében jelentősen megnőtt az ETI forgalma idén nyáron.

Egy hotel az ETI egyiptomi kínálatából, Hurghada, Makadi Palace
Egy hotel az ETI egyiptomi kínálatából, Hurghada, Makadi Palace

Magyarország is kiemelkedően teljesített, így az iroda megerősítette piacvezető pozícióját az úti cél vonatkozásában. Ne feledjük, a heti három Hurghada menetrendszerinti járaton kívül (melyek mellett csúcsszezonban még egy további charterjárat is közlekedett) újdonság volt a Budapest és Sharm el Sheikh (köztes leszállás nélkül) közötti, továbbá az öt év szünet után újra elindított Debrecen-Hurghada járat. Előbbi még mindig jár, de utóbbi is sikeresen üzemelt szeptember végéig. Mindkét járat töltöttsége 90-95% volt.

Fontos: a 2018-as nyári kínálat heteken belül elérhető és foglalható lesz – árulta el lapunknak Kerekes Gábor.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai