hirdetés
hirdetés

Infuencer Sárváron

A Sárvár Tourist és TDM Nonprofit Kft. Schreiter Lillát, stylist-ot, influencert kérte meg arra, hogy tesztelje le a fürdővárost, járja végig a látnivalókat, próbálja ki a helyi szolgáltatásokat.

hirdetés

Schreiter Lilla a fürdőzős élményeken kívül sok programot próbált ki Sárváron. A kedvence az arborétum volt. "Igaz, a cipő választás nem bizonyult a legtökéletesebbnek, de még magassarkúban is élvezetes volt a virágba borult arborétumban sétálgatni. Remekül éreztem magamat a Nádasdy-várban található múzeumban is, ahol a kiállított tárgyak között sétálgatva, úgy éreztem magam, mintha egy időutazáson vettem volna részt. Lenyűgöző volt ily módon megismerni a város és környéke történelmét. Ugyanakkor menő élmény volt a Tourinform irodában bérelt “rásegítéses”, elektromos kerékpárokkal bringázni egyet a csónakázó tó körül" - mondta.

Lilla kipróbálta az étterem és wellness kínálatot és pár helyi hotelbe is bekukkantott - teszi hozzá Haller Ferenc, a TDM ügyvezetője. "Mennyi minden nem fért bele a videóba! A kalandpark, a Rába menti zöld élmények, a strand, az óriás csúszdák kínálta vizes élmények, a városi kisvonat, az állatsimogató és a lovaglási lehetőség - csak, hogy még pár attrakciót említsek" - fogalmazott Haller Ferenc. A látogatásról készült videó a Sárvári TDM FB oldalán, és ide kattintva is elérhető.

Lilla járt a Danubius Health Spa Resort Sárvár Hotelben, a fürdővel átjárható Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa szállodában és a luxus kategóriájú Spirit Hotel Thermal Spa-ban is. Illetve kipróbált helyi vendéglátóhelyeket, az ebédet például a Neo étteremben fogyasztotta el. Felfedezte továbbá a város hangulatos tereit, és a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőben is lazított egyet. 

 

(forrás: TDM Sárvár)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai