hirdetés
hirdetés

Nekimegy a taxis hiénáknak a Budapest Airport

Miután a három hónapos próbaidő alatt sikeresen szorította vissza az illegális taxisokat a Hori-Zone Security Ferihegyen, most hosszú távú megállapodást köt velük a Budapest Airport.

hirdetés

A sikeres három hónapos próbaidőszakot követően, miután az illegális taxisok által felszámolt magasabb fuvardíj és arrogáns viselkedésük miatti utaspanaszok számának stabil csökkenését eredményezte, a Budapest Airport úgy döntött, hogy hosszú távú megállapodást köt a Hori-Zone Security-vel, a továbbiakban is biztosítva ezzel az utasok számára a biztonságosabb repülőtéri környezetet - tájékoztatott a Budapest Airport. 

A Hori-Zone hoszteszei és biztonsági őrei tájékoztatják az érkező utasokat a legális közúti személyszállítókról, közreműködnek a szerződéses taxi-szolgáltató pultjánál történő sorképzés irányításában, és figyelmeztetik az utasokat az illegális taxisok igénybevételének veszélyeire.

A Repülőtér Rendje kimondja, hogy illegális üzleti tevékenység nem folytatható a repülőtér területén, és a szabályt megsértő bármely személy ellen a lehető legnagyobb szigorral kell fellépni, ellenük eljárást indítani. Ezen kívül, amikor az illegális tevékenységet folytatók be is csapják a turistákat, az rontja az egész ország megítélését. A szóban forgó tevékenységek a fővárosi taxi-rendeletben foglaltakat is megsértik.

Míg a Budapest Airport egyedül nem tudja megakadályozni a nem kívánatos incidenseket, a biztonsági szolgáltató (Hori-Zone) fellépése sokkal jobb eredményeket hozhat, és lehetővé teheti, hogy a Budapestre érkező utasokat a jövőben ne érjék zavaró, kellemetlen élmények a repülőtéren. A Hori-Zone hosszú távú megbízása csak az első lépés a repülőtér akciótervében, amely az engedéllyel rendelkező repülőtéri szolgáltatók üzleti érdekeit sértő illegális üzleti tevékenységek visszaszorítását célozza a terminálokon, hogy azok a továbbiakban ne ronthassák az utazási élményt.

(forrás: Budapest Airport)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai