hirdetés
hirdetés

Simon Anna a Magyar Kongresszusi Iroda új kutatója

Az MKI működésének sikerében kiemelt jelentőségű a kutatás-elemzési terület. Augusztus 30-tól Simon Anna látja el a szakértői feladatot.

hirdetés

A szakember közgazdászként végzett a Budapesti Corvinus Egyetem marketing mesterképzési szakán. Egyetemi tanulmányai alatt részképzésen vett részt az Új-zélandi Otago University-n, ahol marketinget és piackutatást tanult.

Több, mint öt éves szakmai tapasztalata van piackutatásban ügynökségi oldalon a Kantar Hungary Kft., valamint a Kantar Hoffmann Kft. munkatársaként. Munkái során több hazai és nemzetközi kvantitatív projekt kutatás vezetőjeként dolgozott. Piacvezető cégekkel való együttműködése során fő feladatai közé tartozott a kommunikációs, valamint termék és -márkafejlesztéshez kapcsolódó kutatások, elemzések készítése. Legfőbb kutatási területei az FMCG, turizmus, telekommunikáció és a pénzügyi szektor.

 

A meetings industry nemzetközi trendjeinek, tanulmányainak kiértékelésével, valamint a hazai piac elemzésével a szakember az Iroda szolgáltató partnereit, a terület fejlesztésének stratégiai döntéshozatalát, valamint a konferenciák gazdasági és tudományos hatásának kimutatását segíti.”

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk