hirdetés
hirdetés

Új úti célok és önkéntes munkalehetőség a Chemollal

Az 1990-ben alapított Chemol Travel november 25-én mutatta be a 2015-ös katalógusát a partnereknek Budapesten, a Mammut 2 bevásárlóközpont Guru éttermében. 

hirdetés

"Az új katalógusunk a világjárás, a személyiségfejlődés és a felelősségvállalás jegyében született meg" - mondta Hóka Péter, a cég régi-új kiutaztatási vezetője. 2014 szeptemberében a Marshaller Kft. megvásárolta a Chemol Travelt, így már ők szervezik a cég útjait. Hóka Péter 18 évig vezette a Chemolt, majd egy rövid szünet után nemrég tért vissza az irodához.

Klasszikus Portugália, változatos Izrael

Az új katalógus legnagyobb slágerterméke az albániai körutazás üdüléssel, de vannak régi és megújuló utak is, például Szicíliába. Az izraeli körutjairól ismert utazási iroda természetesen többféle izraeli utat kínál az utasok részére. A Shalom Izrael nevű út során barangolhatnak a Szentföldön, vagy részt vehetnek egy Izrael-Jordánia párosításon, aki pedig inkább üdülni szeretne, az összekötheti az izraeli körútját egy üdüléssel Eilaton.

Egy másik új úti cél Porto-Madeira, vagyis Portugália, ahova közvetlen járattal is eljuthatunk a Chemollal. Az egyhetes program a klasszikus Portugáliát mutatja be, aki pedig többet szeretne látni, annak lehetősége van hosszabbítással eljutni az Azori-szigetekre.

A szintén új spanyolországi körutazás során az érdeklődők megismerhetik a zsidó kultúrát egy hatnapos út során. Ilyen típusú út nem található meg más utazási iroda kínálatai között.

Cordóbai Nagymecset, Spanyolország - Forrás: Wikimedia Commons
Cordóbai Nagymecset, Spanyolország - Forrás: Wikimedia Commons

Nagy remények Albánia irányába

Az iroda abszolút kedvence a katalógusból Albánia. A tipikus "látni és pihenni" kategóriába sorolják, és nagy reményeket fűznek hozzá. A katalógus bemutatóján elmondták, hogy a nemrég felfedezett luxusbunker meglátogatása is hamarosan a programok közé kerülhet.

Legyen önkéntes Dél-Afrikában!

A körutakon és utazásokon kívül egyéb speciális programokat is ajánlanak a katalógusban. Az érdeklődők részt vehetnek a frankfurti nemzetközi autókiállításon és az isztambuli maratoni futáson is a Chemol Travel segítségével. A legújabb Volunteer Program, vagyis az önkéntes munka program pedig igazi lményt kínál fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Az önkéntes munkára lehet jelentkezni 2 hétre, de akár egy évre is. A munkák színes kínálatából lehet választani, például válhatunk egy dél-afrikai delfin- és bálnakutató központ munkatársává, vagy dolgozhatunk árvaházban is, gyermekeket segítve. Ez nem csak egy utazás, de egy felejthetlen élmény is lesz annak, aki részt vesz a Volunteer Programban.

Albánia - Forrás: Wikimedia Commons
Albánia - Forrás: Wikimedia Commons

Új világokba repülünk

A kedd esti  bemutatón részt vett Földvári András is, a Turkish Airlines magyarországi regionális marketingigazgatója, aki elárulta, hogy a nemrég indított Abudzsa járatok után még számos új desztináció elérése szerepel a tervek között, amiket hamarosan bejelentenek. A Chemol Travel utazási iroda már őshonos légitársasága a későbbiekben járatot indít például Atlantába, San Franciscóba, Mexikóba és Ukrajnába is, ám ez még a jövő zenéje.

Kardszárnyú delfin - Forrás: Wikimedia Commons
Kardszárnyú delfin - Forrás: Wikimedia Commons

Gyurcsik Fanni
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai