hirdetés
hirdetés

Vadócz Péter távozott az Orex Traveltől

Az Orex Travel az idei szezontól szeretné kitölteni a Green Travel után maradt űrt a török piacon. Vadócz Péter a cég tevékenységért felelős vezetőjeként igyekezett  az utazásszervezőt a magyar piacra bevezetni.

hirdetés

Vadócz Péter az alábbiakat közölte szeresztőségünkkel: „Tájékoztatom az utazási irodai szakma szereplőit, hogy élesen elhatárolódom az Orex Travel Hungary Kft. működésétől. Az Orex Travel 2017. augusztusában keresett meg és kért fel az Orex Travel Kft. magyarországi elindítása és bevezetése kapcsán. Ennek a feladatnak nagy lelkesedéssel és lendülettel tettem eleget, de sajnálatos módon kibékíthetetlen ellentétek merültek fel az együttműködés során. Ennek következtében a továbbiakban nem szeretném, hogy személyem bármilyen módon is felmerülne az Orex Travel Kft. tevékenysége kapcsán.”

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk