hirdetés
hirdetés

Világbajnokok ugrálják körbe Sárvárt

Egyedülálló együttműködésből született meg Sárvár új, dinamikus és fiatalos imázsvideója.

hirdetés

A méltán híres szombathelyi sportolók, a sárvári TDM, a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő és a Park Inn by Radisson Sárvár Resort & Spa Hotel közös munkájának gyümölcse ez az alkotás, amelyben a település kiemelt turisztikai vonzerőit mutatják be.

A videó Bánhegyi Adrienn és Bánhegyi Kata többszörös európa- és világbajnok ugrókötelesek, Nagy Lotti (Szombathelyi Kötélugró Klub), illetve Sőre Péter nemzetközileg elismert artistánk különleges sárvári kalandjait követi nyomon.

A kisfilmben nemcsak szárazon, a város különböző pontjain - ahogy azt a nézők megszokhatták tőlük -, hanem egy-két vizes attrakciót kipróbálva adják elő trükkjeiket.

Bepillanthatunk a sárvári fürdő gazdag kínálatába, megismerhetjük a város történelmi látnivalóit - a Nádasdy Ferenc Múzeumot, a Nádasdy-várat, a Kossuth teret - éppúgy, mint zöld arcát, az Arborétum és a Csónakázó-tó varázsának megragadásával, valamint a videó készítője, Pozsár András madártávlatból is bemutatja nekünk Sárvár szépségeit. Mielőtt a hangulatos esti fények zárnák a videót, néhány másodperc erejéig betekinthetünk a fürdővel szomszédos "Park Inn" szállodába is.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk