hirdetés
hirdetés

4 híd, 2 rakpart és az Andrássy út. Mi lehet ez?

Április 22-én a tabánból indul az I Bike Budapest bringás felvonulás, ami örömtekerés a város legszebb részein, egyben demonstráció a belváros forgalomcsillapításáért, a rakpartok és a hidak bringázhatóbbá tételéért, a Városligetben pedig az Olof Palme sétány megmentéséért. 

hirdetés

A menetet Hollandia új nagykövete, René van Hell nyitja meg. Hollandia idén 10. éve támogatja a magyar bringás fejlődést, az első bringaemelés külön nekik szól.

A felvonulás lezárt utakon, rendőri biztosítás mellett zajlik. A zebrák 99%-a, nagyobb kereszteződésekben a tömegközlekedési járatok mellett az autóforgalom számára is átjárható lesz.

fotó: 123rf

„Olyan helyeken is tekerünk, ahol még sosem, és ahol máskor nem is szabad. Átbringázunk lezárt hidakon, és rakpartokon, elmegyünk egészen az Árpád-hídig és a Margitszigeten vissza, aztán az Alagúton, Lánchídon, és az Andrássy úton keresztül a Hősök terénél érkezünk a Városligetbe. Ott pedig programok, piknik és egy nagy bringaemelés várnak" - írják a szervezők az esemény Facebook oldalán.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai