hirdetés

Ingyen pizzát osztogat a frissen oltottaknak a Pizza Me

Az ajándékot 24 óránál nem régebbi oltási igazolásuk felmutatásával igényelhetik az igazi olasz pizzára vágyók, áll a Pizza Me közleményében. 

hirdetés

Egy pizzaszelettel teszi kellemesebbé az oltást a Pizza Me. Az egy hete induló kampányt a 2013-ban induló, azóta már 26 franchise-üzlettel rendelkező szeletbár a Facebook-ján és az Instagram oldalán tette közzé, adja hírül a cég közleménye alapján a Forbes.hu portál.

Fotó: Pizza Me
Fotó: Pizza Me

„Bízunk benne, hogy más magáncégek is követni fogják a példánkat annak érdekében, hogy minél kevésbé érintse a negyedik hullám Magyarországot”, mondta Friedman Victor, a Pizza Me egyik alapítója. „Ahogy oly sokakat, az előző hullámok súlyosan érintettek minket is, és most már nem szeretnénk több halálesetről hallani sem a Pizza Me közösségen belül, sem azon kívül; valamint nem szeretnénk ismét odaállni a dolgozóink elé, hogy sajnos bizonytalan időre be kell zárnunk. Így meg kell tennünk, ami tőlünk telik, képviselnünk kell az oltás ügyét, amely jelenleg az egyetlen igazolt módszer a járvány megfékezésére.”

A többnyire pozitív fogadtatású kampány ellenére az ajándék szeletet eddig nem igényelték sokan, de a szervezők bíznak benne, hogy az ősz kezdetével nő majd az oltási kedv. A kampány eddig több mint harmincezer emberhez jutott el.

A vendégek augusztus 24. és szeptember 7. között, este 20.00 óráig igényelhetik az ingyen pizzaszeletet.

(forrás: Pizza Me / Forbes.hu)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai