hirdetés
hirdetés

Megvan a turizmusért felelős új helyettes-államtitkár is

Dr. Horváth Endre főiskolai docens, a közgazdaság-tudományok doktora, az első Széchenyi-terv szakértője lett a második Orbán-kormányban a turizmus szakterületért felelős új helyettes-államtitkár.

hirdetés

Amint azt korábban megírtuk, Matolcsy György, az első Orbán-kormány volt gazdasági minisztere (2000-2002) vezeti a nemzetgazdasági csúcstárcát, és a turizmusirányítás tervezéssel kapcsolatos területe is idetartozik, amelyet – más területek mellett – Cséfalvay Zoltán, az Andrássy Egyetem tanára, a Fidesz gazdasági programjának egyik készítője felügyel stratégiai államtitkárként.

A kormányfő hétfőn ötvennégy helyettes államtitkárt nevezett ki. Szerkesztőségünk nem hivatalos forrásból úgy értesült, hogy közülük Dr. Horváth Endre főiskolai docens, a közgazdaság-tudományok doktora, az első Széchenyi-terv szakértője lett a turizmus szakterületért felelős új helyettes-államtitkár. Aki többet szeretne megtudni Dr. Horváth Endréről, olvassa el blogját a http://turisztika.blogspot.com/ címen, ahol a szakember így vall magáról: „Huszonéve oktatok, tizenéve vezetek projekt- és értékesítő csapatokat.”

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Hozzászólások (2 db)
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
#
Büszkék vagyunk arra, hogy Dr. Nagy Endre, a Budapesti Kommunikációs és Üzleti Főiskola kiváló oktatója került a turizmus szakterület élére. Gratulálunk és sok
erőt kívánunk sikeres tevékenységéhez!!!!
BKF
válasza hozzászólásához
#
Lehet, hogy erre a Nagy Endrére gondolt a BKF???
http://hu.wikiquote.org/wiki/Nagy_Endre
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai