hirdetés

Négycsillagos szállodát nyit Székesfehérváron az Accent

2015 tavaszán nyitja meg kapuját Székesfehérvár belvárosában az Alba Medical Hotel****. A csónakázó tó partján épülő komplexum üzemeltetését a napokban megkötött szerződés értelmében az Accent Hotel Management látja el.

hirdetés

Az AccentHotels cégcsoporthoz tartozó létesítmények színes portfóliót képeznek: az általuk jelenleg üzemeltetett 16 szálloda és 2 golfpálya a szállodaiparnak nem csak egy-egy specifikus szegmensét képviseli. Megtalálható köztük ötcsillagos luxushotel, négycsillagos wellness- és gyógyszálloda, városi golfpálya, valamint belvárosi boutiqe hotel is.

Az Alba Medical Hotel a cég legújabb projektje a cég színes portfólióját bővíti 2015. tavaszától.

A változatos környezet, sokszínű szabadidős programok, egyedi hangulatú szállodák az ország különböző pontjain mind saját arculattal bírnak, azonban mégis összekapcsolja őket, hogy az Accent Hotel Managment üzemeltetésében mindig a megszokott színvonalat garantálják.

Az Alba Medical Hotel a közép-dunántúli régió gazdasági központjában, Székesfehérvár belvárosában négycsillagos színvonalon 2015 tavaszától várja majd a külföldi és hazai vendégeket. A szálloda a gyógyászati szolgáltatások mellett jelentős konferencia és vendéglátó szerepet tölt majd be.

A 86 szobás Alba Medical Hotel**** éttermében 150 fő befogadására alkalmas rendezvény- és konferencia terem kerül kialakításra, valamint 11 kezelő-rendelő helyiség, fitneszterem és egy teljesen felszerelt gyógyászati részleg is várja majd a gyógyulni vágyókat. A szálloda tulajdonosainak és a szakmai üzemeltetőnek az a kölcsönös elvárása az együttműködéstől, hogy a hotel magas minőségi színvonalon és erős szakmai háttér bevonásával működjön, kihasználva a több szállodát tömörítő csoportosulás szinergiáit.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Készül-e korlátozásokra a 4. hullám kapcsán?

Kiadónk társoldalai