Tavaszi újdonságok a Four Seasons éttermének menüjén

A Four Seasons Hotel Gresham Palace Budapest Gresham Étterme kizárólag hazai, szezonális hozzávalókból készült fogásokkal köszönti az új évszakot. Legyen az egy igazi magyaros mangalica szűzpecsenye, paprikás csirke, vagy egy olaszos bárány lasagne, - a kínálatban mindkét nemzet legkedveltebb ételkülönlegességei sorakoznak fel Séf Leonardo Di Clemente által újragondolva.

Az étlapon olyan további specialitások szerepelnek, mint a hideg eperkrémleves, a padlizsán raviolo, a sáfrányos rizottó tigrisrákkal, tőkehal vagy a Bécsi szelet.

A Gresham Étterem sütemény kínálata ugyancsak megújult. A főcukrász, Szűcs Árpád olyan minőségi édességekkel bővítette a választékot, mint a híres Dobos torta, a Rákóczi túrós, az olasz Cassata és az ellenállhatatlan Amalfi torta. A kitűnő minőségű thai vajkrémből készült ínycsiklandó desszert, a Mille Feuille szintén tökéletes választás, mely biztosan maradandó gasztronómiai élményt nyújt minden édességkedvelő számára. A Gresham Étterem új menükínálata és a megújult desszert választék 2014. április 18-tól elérhető.

 A húsvéti ünnepek alkalmából a Four Seasons Hotel Gresham Palota egy egyedülálló, zenés ünnepi Brunch-al, valamint számos interaktív játékkal várja vendégeit. Április 20-án, 11:00 és 15:00 óra között olyan ételek kerülnek terítékre a Gresham Étteremben, mint a halleves articsókával és napszárított paradicsommal, füstölt lazac és pisztráng, egészben sült báránycomb, vagy kakukkfüves csirkemell filé olivával és vörösbor mártással. A kicsik egy egész délután tartó programsorozaton vehetnek részt, kipróbálhatják a tojás- és arcfestést, vagy versenybe szállhatnak a húsvéti tojásvadászaton.

Forrás: Vendég & Hotel


Megdőlt a világ leghosszabb bagettjének rekordja

Megdőlt a világ leghosszabb bagettjének rekordja 

A rekordot idáig Olaszország tartotta egy több, mint 132 méteres bagettel.  
Főszerepben a nők az idei Gourmet Fesztiválon

Főszerepben a nők az idei Gourmet Fesztiválon 

A „sétáló országkóstoló” ezúttal is nagyot merít a hazai kulináris kínálatból.
Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Business Superbrands-díjas a METRO Nagykereskedelem és a METRO Gasztroakadémia

Business Superbrands-díjas a METRO Nagykereskedelem és a METRO Gasztroakadémia 

A METRO Nagykereskedelem és a METRO Magyarország tudásközpontja, a METRO Gasztroakadémia is elnyerte idén a megtisztelő címet.
Rangos nemzetközi építészeti díjat nyert a Zazie Bistro & Bar

Rangos nemzetközi építészeti díjat nyert a Zazie Bistro & Bar  

A BigSEE ljubljanai nemzetközi design díj Winner kategóriájának nyertese lett az eddig csak délben nyitva tartó, mostantól azonban már esténként is vendégeit váró, BudaParton lévő topvendéglátóhely.
Meghalt Brindás János "Papi", a híres mesterszakács

Meghalt Brindás János "Papi", a híres mesterszakács 

A Békés Megyei Culinary Team Olimpiai és Világbajnoki csapatának felkészülésében is nagy szerepet töltött be.
Málna mennyország és egy különleges újdonság: indul a Kürtőskalács Vigalom

Málna mennyország és egy különleges újdonság: indul a Kürtőskalács Vigalom 

Az egyik főszereplő a Bejglibon lesz!
Új  történelmi- és gasztrofesztivál Badacsonytomajon

Új történelmi- és gasztrofesztivál Badacsonytomajon  

A fesztivál hangulatáról az esti órákban zenei produkciók is gondoskodnak.
Tranzit volt - Zsiráf lesz

Tranzit volt - Zsiráf lesz 

2022 október elsején bezárt a Tranzit Art Café a Kosztolányi Dezső tér közelében, ahol most nagyszabású átépítési munkák zajlanak.
Megvan az idei Borászok Borásza győztese

Megvan az idei Borászok Borásza győztese 

A díj történetében először a Borászok Barátja „civil” díjat két arra érdemes személyiségnek is odaítélték. 

Interjú

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet”

Fejes Gergő: „Számomra fontos, hogy legyen valami meghökkentő részlet” 

Idei Klasszis TopDesign versenyünkre készülve folytatjuk a 2023. évi Klasszis TopDesign verseny legemlékezetesebb mozzanatainak, szereplőinek bemutatását.
Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.