hirdetés

Turizmus, szállodaipar, vendéglátás startupjai, figyelem!

A HOTREC 2018 decemberében indította a www.hospitality-startup.eu portált azzal a céllal, hogy az EU tagországaiban az elmúlt 5 évben indított korszerű technológiákat, IT megoldásokat, mesterséges intelligenciát kínáló startup cégeket megismertesse a turizmusban, a szállodaipar,a vendéglátás területén működő vállalkozásokkal. Ilyen módon a HOTREC népszerűsíti ezeket,illetve segíteni próbál a szállodáknak, éttermeknek stb. a marketingben, az értékesítésben, az adatfeldolgozásban, a munkaerő kiváltásában, a termelékenység növelésében - adta hírül együttműködő partnerünk, az MSZÉSZ.

hirdetés

A www.hospitality-startup.eu portálra a követelményeknek megfelelő startup vállalkozások díjmentesen regisztrálhatnak. Az indulás óta eltelt közel két hónap alatt 65 startup vállalkozás élt a lehetőséggel.

A legtöbben – 22 – Németországból vannak jelen a portálon. Németországot Dánia követi 11 céggel, majd Ausztria és Franciaország következnek 8-8 startup vállalkozással. Közép – Kelet Európából jelenleg csupán egy vállalkozás, a magyarországi TMRW Hotels használta ki a nemzetközi bemutatkozásra a HOTREC által biztosított ehetőséget. A TMRW Hotels a szállodák üzemeltetésénél használható digitális megoldásokat kínál.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai