hirdetés

Turizmus, szállodaipar, vendéglátás startupjai, figyelem!

A HOTREC 2018 decemberében indította a www.hospitality-startup.eu portált azzal a céllal, hogy az EU tagországaiban az elmúlt 5 évben indított korszerű technológiákat, IT megoldásokat, mesterséges intelligenciát kínáló startup cégeket megismertesse a turizmusban, a szállodaipar,a vendéglátás területén működő vállalkozásokkal. Ilyen módon a HOTREC népszerűsíti ezeket,illetve segíteni próbál a szállodáknak, éttermeknek stb. a marketingben, az értékesítésben, az adatfeldolgozásban, a munkaerő kiváltásában, a termelékenység növelésében - adta hírül együttműködő partnerünk, az MSZÉSZ.

hirdetés

A www.hospitality-startup.eu portálra a követelményeknek megfelelő startup vállalkozások díjmentesen regisztrálhatnak. Az indulás óta eltelt közel két hónap alatt 65 startup vállalkozás élt a lehetőséggel.

A legtöbben – 22 – Németországból vannak jelen a portálon. Németországot Dánia követi 11 céggel, majd Ausztria és Franciaország következnek 8-8 startup vállalkozással. Közép – Kelet Európából jelenleg csupán egy vállalkozás, a magyarországi TMRW Hotels használta ki a nemzetközi bemutatkozásra a HOTREC által biztosított ehetőséget. A TMRW Hotels a szállodák üzemeltetésénél használható digitális megoldásokat kínál.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Az energiaárak és az alapanyagok beszerzési költségei ugrásszerűen megnőttek, és még nem tudni, hol a vége. Ön tett-e valamit annak érdekében, hogy ellensúlyozza valahogy a brutál módon megnövekedett kiadásait?

Partnerünk