hirdetés

Vége a dalnak: bezárt a Mirage Hotel a Hősök terénél

Mivel pont került az adásvételi szerződésre, új tulajdonosai pedig e hét pénteken veszik birtokukba az eddig Mirage Fashion Hotelként működő, ilyen formán három évet élt, Hősök tere sarkán álló szálláshelyet, így e héten már nem fogad vendégeket a Mellow Mood-csoport által üzemeltetett 37 szobás, igazi kis angol ékszerdobozhoz hasonlatos boutique hotel.

hirdetés

Az épület eredetileg nagypolgári nyaralónak épült még a XIX. században, majd hányatott sorsából néhány adalék: volt árvaház egy időben, majd nővérszálló, a hazai szállodások pedig jóval később Délibáb hotelként is ismerhették. 2013-ra készült el az a gyönyörű módon kivitelezett felújítás, amelynek hála, ismét nagypolgári eleganciával tündökölt kívül-belül, hangulata a békebeli angol klubokat idézte.

E hét pénteken új tulajdonosához kerül a ház, üzemeltetője eddig a Mellow Mood-csoport volt. A hotel huszonvalahány alkalmazottjának sorsáról a cégcsoport gondoskodik, mint ahogy a mostani és a további időszakra bejelentkezett vendégek máshol történő elszállásolását is megoldották.

Budapest egyik fő desztinációjának közelében, a Hősök tere és a Városliget közvetlen közelében áll az épület, reméljük, új tulajdonosai is szívükön viselik majd a sorsát, bár az még egyelőre nem tisztázott, hogy funkcióját tekintve miképp működik majd tovább.

Vágó Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Bízik a turizmus Húsvétkor történő hazai újraindulásában? És működőképes lesz akkor a vállalkozása?

Kiadónk társoldalai