hirdetés

Hamarosan pincérek futkosnak majd Budapest utcáin

A The Ritz-Carlton, Budapest újra életre hívja a korábban nagy népszerűségnek örvendő Pincér Futóverseny kezdeményezést, és szeptember 12-én ismét megrendezi a kivételes futamot, ahol budapesti éttermek és szállodák pincérei mérhetik össze gyorsaságukat és ügyességüket.

hirdetés

Az idei lesz a 11-dik alkalom, hogy elrajtol a nem mindennapi verseny, ahol minden résztvevő egy poharakkal megrakott tárcával futja le a 1,5 kilométeres távot a The Ritz-Carlton, Budapest Deák St. Kitchen étterme és a Duna part között. Az érdeklődők a helyszínen, illetve a csodabogarak.com oldalon keresztül jelentkezhetnek a megmérettetésre a verseny napjáig. Az egyes kategóriák nyerteseit – külön kategóriában indulnak a hölgyek és az urak – értékes nyereményekkel díjazzák a helyszínen.

Fotó: boraszportal.hu
Fotó: boraszportal.hu

A The Ritz-Carlton, Budapest a nevezési díjakból befolyt teljes összeget a Csodalámpa Alapítványnak ajánlja fel. “Izgatottan várjuk a versenyt, és rendkívül boldogok vagyunk, hogy újra lehetőségünk nyílt megszervezni az eseményt, ezúttal már a The Ritz-Carlton márka égisze alatt. A kezdeményezés segítségével egy teljesen egyedi módon tudjuk összehozni a budapesti vendéglátás szereplőit, és bízunk abban, hogy sok kollégát és barátot köszönthetünk majd a versenyzők között. Magam is futócipőt húzok jövő kedden, így dupla izgalommal várom a megmérettetést" – mondta Pieter Teune, a The Ritz-Carlton, Budapest F&B részlegének executive assistant menedzsere a verseny kapcsán.

A Pincér Futóverseny szeptember 12-én, 15 órakor kezdődik. (Regisztráció 14 óra 30 percig.)

Rajt és cél: Deák St. Kitchen étterem

(forrás: Vendég & Hotel)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai