Megnyílt a Cafe Frei Ferihegyen

Kiemelkedő minőségű hazai kávéház lánc nyitotta meg új egységét a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren: a 2 B oldali utasmólón immár a Cafe Frei kávékülönlegességei mellett várhatják az utasok a gép indulását.

Méltán híres kávékülönlegességek, üdítők, szendvicsek és saláták közül választhatnak azok az utasok, akik az indulás előtt betérnek a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2 B oldali utasmólóján megnyílt Cafe Frei kávézóba. A hazai kávéházlánc február 1. óta mintegy 220 négyzetméteren, páratlan kilátással a repülőgépekre és széles kínálattal várja az utasokat egy indulás előtti frissítőre. Az ünnepélyes átadáson részt vett a kávéház - üzemeltető Cafe Frei Central Europe Kft. tulajdonosa, Frei Tamás is. Elmondta: „Amikor több mint tíz évvel ezelőtt útjára indítottuk az első kávéházunkat, az is nagy kérdés volt számunkra, hogy sikerül - e Magyarországon kávéházlánccá fejlődnünk. A hazai terjeszkedés után a külföldi kávézók megnyitása volt a következő nagy lépés a vállalkozás életében; immár jelen vagyunk sok más ország mellett Franciaországban és Dubajban is. Ezek után is különleges kihívás volt egy olyan exkluzív környezetbe beilleszkedni , mint amilyen a repülőtér világa. Épp ezért rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy itt lehetünk a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren – ez igazi mérföldkő a számunkra.”

„A repülőtér számára az egyik legfontosabb igény, hogy utasaink minőségi időt tölthessenek a repülőtéren az indulás előtt .” – hangsúlyozta Kam Jandu, a Budapest Airport kereskedelmi igazgatója. Hozzátette: - „Folyamatosan dolgozunk azon, hogy az utazás élménye már a repülőtéren kezdetét vegye. Egy különlegesen jó kávé mellett a legkönnyebb ráhangolódni az előttünk álló útra: a Café Frei kínálatában pedig biztosan mindenki megtalálja a z ízlésének legjobban megfelelő kávékülönlegességet; különösen nagy öröm számunkra, hogy egy ilyen színvonalas magyar kávézót adhatunk át a Budapestről induló utasoknak.”

Forrás: Turizmus Online


Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?