Szívrohamban meghalt a „Szívroham Grill” szóvivője

z egészségtelen ételeit büszkén vállaló Las Vegasi étterem nem hivatalos szóvivője a hely előtt esett össze. Az 52 évesen elhunyt férfi minden nap oda járt - emlékeztet a Hír24.

John Alleman haláláról a Las Vegasban alig két éve megnyitott étterem tulajdonosa számolt be a Las Vegas Sunnak. A Szívroham Grill nem hivatalos szóvivője előző héten esett össze az étterem előtti buszmegállóban. A szívrohamot kapott férfit kórházba szállították, ahol hétfőn kapcsolták le az őt életben tartó gépekről – mondta el a lapnak Jon Basso.

A tulaj elmondása szerint Alleman az étterem 2011. októberi megnyitása óta minden egyes nap megjelent náluk, és folyamatosan invitálta be az embereket a vállaltan egészségtelen ételeket kínáló étterembe, ahol olyan ételek közül lehet választani, mint a „Tripla Bypass Burger”. Basso elmondta, hogy többször is felajánlott a férfinak ingyen ételeket, de Alleman soha nem fogadta azt el. Pedig még az orvosi témájú étterem menüjén, pólóin és bögréin is szerepel a róla készült karikatúra, az étterem egyik jelképének számító „Patient John”- írja a Hír24

Nem ő az első áldozata a hatalmas burgereket kínáló étteremnek. Tavaly februárban egy férfi vendéget kellett kórházba vinni a helyről, két hónappal később pedig egy nő lett rosszul, az egyik brutális burger elfogyasztása után.

Forrás: Las Vegas Sun / Hír24


Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban

Magyar natúr borok bemutatkozása Stockholmban 

Stockholmban mutatkozott be több fiatal magyar borász április 22-én, egy belvárosi, a fiatal közönség körében is népszerű étteremben.
Egy napra Budapestre költözik Hollywood

Egy napra Budapestre költözik Hollywood 

Wolfgang Puck Budapestre hozza a nemzetközi filmipar legnagyobb gálájának hangulatát.
Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje

Molnár Bence az Arany Kaviár új séfje 

Április 26-tól új séf vezeti az Arany Kaviár Étterem konyháján a munkát.
Édes élet a májusi Glamping pikniken

Édes élet a májusi Glamping pikniken 

A Nomád Hotel & Glamping 9. alkalommal rendezi szezonnyitó piknikjét május utolsó vasárnapján.
Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól

Ezen a badacsonyi hétvégén minden a Szürkebarátról szól 

A Bortriatlon egy nagyon izgalmas rendezvény, aminek egyik fontos állomása a Szürkebarát Hétvége.
Séfváltás a Lidl Konyha élén

Séfváltás a Lidl Konyha élén 

Nem akárki érkezik a cégcsoport konyhájára: egy Michelin-díjat kapó ifjú séf váltja a korábbi, Michelin-csillagos konyhát irányító séfet.
Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia

Ehető erdő, fenntarthatóság és gasztronómia 

A Visegrádi Alap támogatásával létrejött nemzetközi eszmecserére öt országból érkeztek előadók és résztvevők.  
Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban

Kő-Papír-Olló magyar bajnokság is lesz a Kincsem Parkban 

Újabb büfékocsik, bővülő ételkínálat, nemzetközi ízek várják a látogatókat.. és persze pizza és hamburger minden mennyiségben.
Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye

Javában tart Magyarország exkluzív boreseménye 

Reflektorfényben a magyar borok.
Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat

Megvan, ki kapja idén a Boros László-díjat 

Az MNGSZ 2023-ban alapította a Debrecen és Magyarország ikonikus séfjéről elnevezett Boros László-díjat., amelyet április 30-án adnak át az idei kitüntetettnek.

Interjú

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal

Hat érdekes és meghatározó téma a JAB Csoporttal 

Olyan szakmai információk, amelyekről ritkán esik szó az európai szállodai és kiskereskedői területen piacvezetőnek számító német alapítású textilcég esetén.
Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni”

Vámos Nóra: „Sokszor minden lépésért meg kellett küzdeni” 

A helyszín a Hardangervidda Nemzeti Park, ahol annak idején Amundsen készült fel az Antarktisz-expedícióra.
Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban

Első az életképesség: fenntartható üzleti modell a vendéglátásban 

A vendéglátóipar fenntarthatósági fordulata elkerülhetetlen az ökológiai lábnyomunk csökkentéséért - de vajon hatékonyan cselekedhet-e a fenntarthatóságért egy olyan vendéglátóhely, amelynek saját jövője sincs biztosítva?