hirdetés

Már Luxemburg is a Hotelstars Union tagja

A HOTREC tájékoztatása szerint Luxemburg Szállodai és Éttermi Szövetsége (HORESTA) a tegnapi napon elfogadta a Hotelstars Union szállodai minősítési rendszer követelményrendszerét és azt szállodái osztályba sorolására alkalmazza.

hirdetés

Ezzel az alapító 7 ország (Ausztria, Csehország, Hollandia, Magyarország, Németország, Svájc, Svédország) és a tavaly belépett három Balti-tengeri ország (Észtország, Lettország, Litvánia) után Luxemburg a 11-ik európai országként vezeti be a harmonizált szállodaminősítési rendszert. Konkrét csatlakozási szándékot jelzett már Szlovákia, Törökország és Izrael is. A jelenlegi 11 Hotelstars Union-rendszerbe tömörülő országban 18.500 szállodát kvalifikálnak azonos kritériumok szerint és összességében 170 millió fős piac részesül sztenderdizált szállodai szolgáltatásokban - tájékoztatta lapunkat Dr.Erdei János, a Magyar Szállodaszövetség elnöke.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja, ki tudnak tartani a korlátozások feloldásáig, és végre valamennyire magához tér a turisztikai, vendéglátás ágazat?

Kiadónk társoldalai