hirdetés
hirdetés

St. Martin szigetére viszi az Air France legjobb jegyeladóit

Versenyt hirdetett az Air France az utazási irodák számára, a szabályzatnak köszönhetően a legkisebb irodák jegyeladói is esélyesek lehetnek a győzelemre, ami nem más mint egy álom study tour Saint Martin szigetére!

hirdetés

A Crescendo Grand Voyage by AIR FRANCE fantázianevet viselő verseny kiírása szerint a 22 legjobb Crescendo jegyeladó vehet részt a GRAND VOYAGE–on. Az Air France által biztosított csomag tartalma: egy oda-vissza útra szóló turista osztályú repülojegy St. Martin szigetére az Air France új közvetlen járatán 2012 márciusában, valamint 5 éjszaka szállás egy 5* szállodában all inclusive ellátással.

A szabályok:

A verseny időtartama: 2011. szeptember 1 – december 31. A fenti időszakban értékesített és lerepült jegyek alapján választják ki a nyerteseket. A 22 legtöbb Crescendo pontot szerző jegyeladó lesz a verseny nyertese. Az eredményhirdetés: 2012. februárjában lesz. A nyereményutazásra 2012 márciusában kerül sor. A versenyben való részvételhez a IATA lokációkat 6 ligára osztották fel (A, B, C, D, E es F liga). A nyertesek száma ligánként eltérő és az alábbiak szerint alakul.

A 8
B 6
C 3
D 2
E 2
F 1

A IATA lokációk* liga beosztása megtalálható az www.afkl.biz oldalon.

Fontos tudnivalók:

Utólagos Crescendo pontjóváírás nem lehetséges, ezért kérik, hogy minden foglalásba illesszék be a helyes Crescendo kódokat. Kérik, ellenőrizzék a Crescendo kódokhoz regisztrált IATA lokáció számot. Utólagos IATA lokáció szám váltás nem lehetséges.

A Crescendo játék a megszokott időszakban, 2011 szeptembertől - 2012 júniusig zajlik, azonban a GRAND VOYAGE nyerteseit a 2011 szeptember – 2011 december lerepült forgalommal megszerzett pontok alapján választják ki. A Crescendo Grand VOYAGE nyertesei – ajándék útjukon felül - felhasználhatják a megszerzett Crescendo pontokat bármely a pont táblázatban szereplő nyereményre. Kizárólag a nyertes Crescendo kód tulajdonosa vehet részt a study touron, a nyeremény másra nem átruházható. 

További információ es ponttáblázatok szintén a www.afkl.biz oldalon találhatók. 


*Az IBUSZ irodák ebben a versenyben nem vesznek részt.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai