hirdetés
hirdetés

Heti 4 közvetlen járat Peking és Bécs között

Új interkontinentális járatot indított az Air China a kínai és az osztrák főváros között, a gép leszállás után Bécsből folytatja útját Barcelonába.

hirdetés

Új interkontinentális járatot üdvözölt a Bécs-Schwechati nemzetközi repülőtér: az Air China A330-300-asa május 5-én érkezett az osztrák fővárosba május 5-én reggel 6:10-kor. 7:30-kor pedig a gép Bécsből továbbindult Barcelonába.

Feng Run´e, az Air China alelnöke elmondta: „22 évvel ezelőtt az Air China még repült Bécsbe. Ma pedig a kontinens történelme, a növekvő Európai Unió és Bécs ellenállhatatlan vonzereje visszarepített minket ide.”

Heti négy járat Pekingbe

Az Air China heti négy járatot fog üzemeltetni a Peking – Bécs – Barcelona útvonalon. Minden hétfőn, csütörtökön, pénteken és vasárnap. A gép helyi idő szerint éjjel 2:10-kor fog felszállni Pekingben, és szintén helyi idő szerint 6:10-kor landol Bécsben. 7:30-kor a járat folytatja útját Spanyolország felé, 9:25-kor pedig le is száll Barcelonában.

Visszafelé Barcelonából 11:25-kor indul, 13:25-kor landol Bécsben, és következő nap – helyi idő szerint – 5:55-kor ér földet Pekingben.(forrás: viennaairport.com)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai