hirdetés
hirdetés

Napi járatot indít Zágrábba az Emirates

Európai útvonalhálózatát bővítve naponta közlekedő járatot indít Dubaj és Zágráb között 2017. június 1-től az Emirates. Az új délkelet-európai célállomást a horvát fővárosból egyetlen szélestörzsű repülőgépként közlekedő Emirates Boeing 777-300-asa szolgálja ki.

hirdetés

„Az Emirates 2003 óta jelen van Horvátországban, így a teljeskörű működés beindítása természetes volt. Izgatottan várjuk a partnereinkkel és részvényeseinkkel való közös munkát Horvátországban. Elkötelezettek vagyunk emellett a Horvátország és Dubaj közötti kereskedelem és turizmus serkentésében, valamint a beutazó turistaforgalom növelésében a Közel-Keletről és az Ázsia-Csendes-óceán térségből, ahol az Emirates 45 célállomáson üzemeltet járatot” – mondta el Thierry Antinori, az Emirates alelnöke és kereskedelmi igazgatója.

Az ország a rekreációs és üzleti célból utazók, különösen a távol-keleti országokból, így a Dél-Koreából, Japánból, Tajvanból, Szingapúrból és Ausztráliából érkezők körében is népszerű úti cél. Az Emirates új szolgáltatása által nyújtott kedvező csatlakozási lehetőségek zökkenőmentesebb és kényelmesebb utazást biztosítanak Zágrábba az említett piacokról és további indulási pontokból egyaránt.

Boeing 777-300 az Emirates színeiben
Boeing 777-300 az Emirates színeiben

Az Emirates új járata a horvát utasok mellett a szomszédos Szlovéniában vagy a Magyarország és Ausztria déli területein élők számára is kényelmes utazási lehetőséget kínál Dubajba és tovább. A rekreációs és üzleti céllal utazóknak Dubaj egy háromosztályos konfigurációval működő, modern, szélestörzsű repülőgéppel lesz elérhető, az onnan tovább utazók kevesebb, mint 4 órás átszállási idővel folytathatják útjukat Sanghajba, Pekingbe, Bangkokba, Kuala Lumpurba, Sydney-be, Melbourne-be, a Maldív-szigetekre, a Seychelle-szigetekre vagy Srí Lankára.

A légitársaság az üzleti célból Dubajból Zágrábba utazók számára kedvező kora délutáni landolást biztosít a Franjo Tuđman Nemzetközi Repülőtéren.

Az Emirates naponta közlekedő B777-es gépe járatonként akár 16 tonna áru szállítását is lehetővé teszi, lehetőséget kínálva a horvát exportnak a globális piac eléréséhez, és támogatva a kereskedelmet.

Az EK129-es járat Dubajból 8 óra 15 perckor indul és helyi idő szerint 12 óra 20 perckor érkezik Zágrábba. A visszaútra az EK130-as járat 15 óra 35 perckor száll fel Zágrábból és 23 óra 5 perckor landol Dubajban.

Az útvonalat kiszolgáló háromosztályos konfigurációval működő Emirates Boeing 777-300 12 ággyá alakítható First osztályú üléssel, 42 Business osztályú üléssel és 310 kényelmes Economy osztályú üléssel várja az utasokat.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai