hirdetés

Belép a luxushajózás piacára a The Ritz-Carlton szállodavállalat

2019-ben belép a hajózási piacra a The Ritz-Carlton luxushotelmárka. Három, egyenként 298 férőhelyes luxusjachtot építtetnek, amelyek viszonylag kis méretüknél fogva olyan különleges kikötőkbe is befuthatnak majd, mint Capri, Portofino, St. Barths vagy Cartagena.

hirdetés

The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C., amely a Marriott International, Inc. részét képezi, bejelentette, hogy belép a luxusjacht és tengerjáró hajó piacra. A The Ritz-Carlton egy hosszú távú együttműködés keretében, Douglas Prothero és Lars Clasen tengerészeti szakértőkkel, valamint az Oaktree Capital Management, L.P. alappal együttműködve kínál tengeri, luxus szállodaszolgáltatásokat.

The Ritz-Carlton Yacht Collection névre hallgató projekt egy egyedülálló vállalkozás lesz, amellyel a luxushotellánc belép a hajózási piacra. Első körben három jacht indul útnak 2019 negyedik negyedévében, és ezzel a Marriott International lesz az első luxusszálláshely szolgáltató, amely mind a szárazföldön, mind a tengeren jelen van.

Vizsgálódásra kiválóan alkalmas a lounge
Vizsgálódásra kiválóan alkalmas a lounge

„A The Ritz-Carlton Yacht Collectionnek megkülönböztetett helye lesz a márkán belül, és a hajói biztosan nagy feltűnést keltenek majd a világ legcsodálatosabb kikötőiben” – mondta Herve Humler, a The Ritz-Carlton Hotel Company L.L.C. elnök-vezérigazgatója. "A jachtok és tengerjáró hajók egyedülálló kombinációjával a luxus utazás újszerű módját kínáljunk azon vendégeknek, akik a legmagasabb igényeket kielégítő, személyre szabott szolgáltatások mellett, nyugodt, elegáns környezetben szeretnék felfedezni a világot."

A bár
A bár

A jachtok útvonalait úgy tervezték, hogy olyan kikapcsolódást nyújtsanak, amelyek kombinálják The Ritz-Carlton szállodák kényelmét és a tengeri utazás nyújtotta szabadságot. Az egyes utak hossza 7 és 10 nap között változik, melyek érintenek eldugott és a turisták körében népszerű állomásokat is. Az első hajó az évszaktól függően különböző úti célokat kínál majd, köztük a Földközi-tengeren, Észak-Európában, a Karib-térségben és Latin-Amerikában. A hajó méretének köszönhetően olyan különleges kikötőket is meglátogat, mint Capri, Portofino, St. Barths, vagy Cartagena régi városa, amelyek általában nem elérhetőek a nagyméretű hajók számára.

Még csak a tervezőasztalon létezik
Még csak a tervezőasztalon létezik

A kifejezetten kisméretű hajók 190 méter hosszúak, 149 lakosztály áll a legfeljebb 298 utas rendelkezésére, melyek mindegyike saját erkéllyel rendelkezik. A jacht két, egyenként 138 négyzetméteres, duplex penthouse lakosztállyal érkezik modern kivitelezéssel és belső kialakítással, amelyet a The Ritz-Carlton és a vezető Tillberg Design of Sweden közösen tervez.

A fedélzeti élmény tükrözi majd mindazt, amiről az ikonikus The Ritz-Carlton márka ismert: a tökéletes kényelmet és személyre szabott szolgáltatások páratlan szintjét. "A The Ritz-Carlton legendás szolgáltatásáról és magas színvonaláról ismert" - mondta Douglas Prothero, a The Ritz-Carlton Yacht Collection ügyvezetője.

Lakosztály
Lakosztály

A The Ritz-Carlton jachtok olyan kiegészítő szolgáltatásokkal érkeznek, mint a híres séf, Sven Elverfeld étterme - aki jelenleg a The Ritz-Carlton Wolfsburg Aqua étteremét vezeti-, a The Ritz-Carlton Spa, vagy a Panorama Lounge és Wine Bar. Ezen kívül a jacht helyi szakácsokkal, zenészekkel és művészekkel együttműködve kínál egy-egy jellegzetes, az adott útvonalra szabott élményt az egyes állomásokon, lehetővé téve a vendégek számára a helyszínek egyedülálló és mélyreható megismerését. Foglalás 2018 májusától.

Háttér

A The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C., jelenleg több mint 90 szállodát üzemeltet az amerikai kontinensen, Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában és a Karib-térségben, emellett több mint 40 szálloda- és lakóingatlan-fejlesztési projektet folytat világszerte.

A Marriott International portfóliójába 30 vezető szállodalánc több mint 6 100 ingatlana tartozik, melyekkel a világ 124 országában van jelen. A Marriott saját és franchise hoteleket üzemeltet, valamint a világ minden táján licenszeket biztosít üdülőhelyek tulajdonosai számára.

Motorcsónakkal lehet átruccanni a kikötőbe
Motorcsónakkal lehet átruccanni a kikötőbe

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ön szerint az éttermesek/szállodások felkészültek a GDPR-ra?

Kiadónk társoldalai