hirdetés

Törökországi study-tour a Taurus Reisennel

Május 17-én érkezett haza Törökországból a Taurus Reisen utazási iroda study-túra csoportja. A szakmai tanulmányúton 38 partneriroda képviselője vett részt. A Taurus Reisent Kálmán Krisztina irodavezető és Sikorszki János képviselték, illetve a csoportot végigkísérte Győrfi Andrea, aki immár az 5. nyári szezonban az iroda telepített idegenvezetője a térségben.

hirdetés

A meghívottak az egyhetes tanulmányúton - Alanya, Antalya, Belek, Kemer, Side érintésével - a Török Riviéra legjelentősebb üdülőhelyeit látogatták végig.

A tanulmányút célja a Taurus Reisen török árualapjának az értékesítő irodákkal való megismertetése volt. A hotelekben - a felkészült managereknek köszönhetően - a partnerirodák képviselői minden igényt kielégítően tájékozódhattak a szolgáltatásokról.

Figyelemre méltó volt a Török Riviéra egyik legelegánsabb, lenyűgöző vadonat új szállodája, a Royal Taj Mahal. A hotel minden luxust kielégít, homokos stranddal, vidám- és csúszda parkkal rendelkezik, a szobák, az éttermek, a kiszolgálás pazar, fényűző eleganciáról árulkodnak.

A résztvevők hasonló csodákat láthattak a Magic Life Waterworld, a Royal, az Akka és a Rixos hotelekben is. A partnerek a májusban újonnan nyíló, fényűzően berendezett Royal Taj Mahalt, illetve a szintén hamarosan megnyíló C-Lounge Hotelt is meglátogatták.

A legnagyobb sikert a Taurus Reisen egyik kiemelt szállodalánca, az Eftalia Hotels aratta. A szállodák megtekintése után a csapat egy fél napot töltött a családosok paradicsomában, a térség legnagyobb szabadidő parkjában, az Eftalia Island káprázatos aquaparkjában.

A partnerek a szabadidő keretében megismerkedhettek Alanya fellegvárával, történelmi múltú kikötőjével és a gazdag árukínálatú színes bazárjával. Amíg a többiek város nevezetességeit látogatták, addig a kalandot keresők egy egész napos jeep-szafarin vehettek részt.

A study-tour sikere nyomán a Taurus Reisen törökországi partnere a Tantur bízik benne, hogy ebben az évben is a magyar vendégek kedvelt célpontja lesz a Török Riviéra. Rajtuk nem múlik, az általuk kínált szállodák kitüntetett figyelemmel várják vendégeiket.

A Taurus Reisennel minden kategória a luxustól a család barát szállodáig megtálalható a vendégek igényeinek és lehetőségeinek kedvező kínálattal. 


hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei év hátralévő részét?

Kiadónk társoldalai