hirdetés
hirdetés

HotelHero: karácsonyi ruhagyűjtés

Karácsony közeledtével a szállodai és vendéglátóipari szakmában dolgozó kollégák, üzleti partnerek és beszállítók összefogására számít a Magyar Szállodák és Éttermek Szövetségének CSR szekciója.

hirdetés

A HotelHero országos ruhagyűjtési akciót szervez a Magyar Vöröskereszt munkatársainak segítségével. Az adományozásra szánt őszi és téli szezonnak megfelelő ruhadarabokat a regionálisan kijelölt szállodai gyűjtőpontokon 2020. november 30-ig lehet leadni.

A szervezők kérnek minden segíteni szándékozót, hogy az adományok összekészítésénél a Magyar Vöröskereszt alábbi kéréseit tartsák be:

• Jelenleg célzottan őszi és téli ruhákat gyűjtenek

• Csak jó állapotú ruhát adjanak le

• Az adományokat külön zsákokba - férfi, női, gyerek(fiú), gyerek(lány) kategóriába csoportosítva - kérik leadni

A kezdeményezéshez várják magánszemélyek, baráti társaságok, turizmushoz bármilyen módon kötődő vállalkozások csatlakozását is!

További információ az alábbi elérhetőségeken: Anek Dóra: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Országos gyűjtőpontok, ahol az adományokat várják:

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk