hirdetés
hirdetés

Újra őszi séfműhely az MSZÉSZ-nél

Magyar Szállodák és Éttermek Szövetsége kiemelt partnerével, az Unilever Magyarország Kft.-vel újra elindította őszi séfműhelyeit a Szövetség tagjai részére, melyek a konyhatechnológiai érdekességekre, új trendekre, munkafolyamatokat könnyítő megoldásokra fókuszálnak.

hirdetés

Az első találkozóra szeptember 30-án került sor, ahol Gendur András, az MSZÉSZ gasztronómiai társelnöke üdvözölte a résztvevőket, majd Varju Viktor és Várszegi Zsolt séfek 6 fogásos menüt főztek a „The Vegetarian Butcher” alapanyagokból a résztvevő séfeknek, F&B szakembereknek.

 

A következő alkalommal, október 20-án Budapesten is a „The Vegetarian Butcher, reggelitől a vacsoráig” lesz a tematika. A kóstolás mellett lehetőség lesz a közös ötletelésre, eszmecserére, tapasztalatok megosztására.

Regisztráció MSZÉSZ tagok részére: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. . A részleteket a regisztráció visszaigazolásával küldik a szervezők.

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk