hirdetés
hirdetés

Új vezetők a Weco Travelnél

hirdetés

Az idén összeolvad a Weco Travel corporate és online üzletága, ennek jegyében vezetőváltás történt mindkét leányvállalatnál az elmúlt hónapokban. Horváth Balázs, a cégcsoport ügyvezető igazgatója elmondta: „Az átalakítással és az új szakmai vezetéssel olyan kiváló szakembergárda fog tevékenykedni a cégcsoport élén, ami lehetővé teszi a corporate utaztatás és az online szolgáltatások szinergiáját, biztosítja a cégcsoport vezető piaci pozícióját, továbbá garantálja a növekedést.”

A corporate utaztatás üzletág vezetője áprilistól Antoni Krisztián, a ki a korábbi években a Vista Utazási Csoport céges utaztatás részlegén (BCD Travel) dolgozott country managerként, majd a Weco Onlinenál az online repülőjegy-üzletág vezetőjeként. Fehér Kriszta a Weco Travel üzleti utaztatásában szerzett 12 évnyi tapasztalatát az üzleti intelligencia-rendszerekkel kapcsolatos feladatok ellátása során kamatoztatja. A MICE-üzletág 2002 óta változatlanul Morlin Franciska vezetésével működik. Fodor Edina, a cég értékesítési vezetője anyai örömök elé néz. Feladatait júniustól Bencze Mónika veszi át, aki korábban a Holiday Inn Budapest-Budaörs szállodánál dolgozott értékesítési és marketingvezetőként.

Visszatér a céghez Holczinger Zoltán, aki az online repülőjegy-értékesítési üzletág vezetői feladatait látja el. Korábban ugyanebben a pozícióban tevékenykedett a Wecónál, most az utazom.com repülőjegyrészlegétől csatlakozik újra a csapathoz. Szintén visszatér Lippai Zsolt, aki fejlesztési és informatikai vezetőként erősíti újra a cégcsoportot. Korábban részt vett a Weco Online repjegy. hu, repulojegy.hu, 2fly.hu oldalainak fejlesztésében, ő is az utazom.com-tól érkezik. Az online utazási üzletág (hurra-nyaralunk. hu) vezetői feladatait Makai Mónika végzi, aki korábban a HotelsPro online turisztikai foglalási rendszer értékesítési és marketingvezetői feladatait látta el az M and Amerika Utazási Irodánál.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!