hirdetés

Benzinutalvány is járhat a szálláshoz

Az OTP SZÉP kártya 600 000 kártyabirtokosa már a húsvéti pihenéskor élhet a Danubius Hotels kedvezményeivel.

hirdetés

Idén márciustól együttműködik az OTP Pénztárszolgáltató, illetve Magyarország egyik legnagyobb szállodalánca, a Danubius Hotels Group. Ennek eredményeként az OTP SZÉP kártya több mint 600 000 ügyfele számára mostantól még többet érnek a speciális plasztiklapra feltöltött összegek.

A SZÉP kártya piacvezető hazai kibocsátója, valamint az ország egyik legnagyobb szállodalánca összefogott, hogy az OTP SZÉP kártyabirtokosai számára kedvezményes kikapcsolódási lehetőséget biztosítsanak.

A Danubius Hotels már az első OTP SZÉP kártyák 2011. júliusi kibocsátásakor csatlakozott a kártya elfogadóhely hálózathoz. Két évvel később a két partner stratégiai megállapodást kötött egymással. Az összefogásnak köszönhetően az OTP SZÉP kártyabirtokosok idén márciustól akár 15-20 százalékos kedvezményeket is igénybe vehetnek a Danubius Hotels szállodáiban. Sőt a foglalásukhoz, akár benzinutalványt is kaphatnak, így az utazás is könnyebbé válik. 

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Mit vár 2023-tól?

Partnerünk