hirdetés
hirdetés

A feltörekvő Krabi és két peso közt a különbség

Őszi-téli árualapjukról, egzotikus kínálatukról és a 2019-es nyári előfoglalásáról tartott bemutató prezentációt az Utazom.com csapata október 9-én, kedden a Benczúr Hotelben, ahol közel nyolcvan viszonteladó érdeklődött tájékoztatójuk iránt.

hirdetés

Az árualapról szóló prezentációt Szokodi Béla kezdte, aki miután bemutatta az iroda munkatársait, alapvető információkat osztott meg a 2011-ben alapított utazom.com utazási iroda eredményeiről. A cég egyedülálló a magyar utazási irodák széles palettáján.

- Elég sikeres szezonunk vagyunk túl, fontos, hogy tavaly váltunk charterező irodává, és kiadtuk első nyomtatott katalógusunkat, megemeltük a vagyoni biztosítékunkat, 500 millió forintig a következő évre regisztrálva vagyunk, ezzel a TOP 10-ben vagyunk a piacon.. Teljes forgalmunk eddig 4, 46 milliárd volt.

Megköszönte az együttműködést a partnetreknek, mert ennek is betudható, hogy 35 százalékos növekedést ért el a cég az eltelt egy esztendőben.

A referensek beszámoltak a különböző desztinációkról, és az újdonságokról is. Többek között nagy sikere van a saját szervezésű kínai körútjuknak, az idei októberi csoporttal együtt 200-an vettek részt a 12 napos körutazáson, amelyen végig az úton magyar idegenvezető kísérte az utasokat. A jövő évre meghirdetett útjaikra már van jelentkező. Portugál útjukra is tudtak biztosítani magyar nyelvű idegenvezetőt az egész útra, ugyancsak így van ez az újdonságnak számító Balti államokba szervezett körútra is. Izraeli körútjuk népszerűségét annak is köszönhetik, hogy kiemelkedően jó a helyi partnerekkel a kapcsolatuk, a programban az ország nagy részét bemutatják. Mexikói útjukra több utazási irodáktól kaptak csoportos lekéréseket.

Megbízható és stabil hátterű partnerhálózatuknak köszönhetően a legjobb ár-érték arányú szálláshelyeket és utazási csomagokat kínálják vásárlóiknak Spanyolország legnépszerűbb nyaralóhelyeire, Ciprusra, Máltára, Olaszországba, az Egyesült Arab Emírségekbe, Kubába, Balira és Thaiföldre is.

Új cél Malajzia, itt kombinált üdülésekben gondolkodnak, arra is figyelni kell, hogy szeptembertől új adót vezettek be, a Sales and Services Tax (SST)-t, amely a szállásdíj mértékének hat százaléka.

A Dominikai Köztársaságban magyar nyelvű kirándulásokon vehetnek részt, Bali, a Maldív-szigetek és a Seychelles-szigetek pedig már jól bevált, kedvelt céljuk az utazóknak. Mauritiuson új szállodákban kínálnak helyet. Az Egyesült Arab Emírség se maradt ki a tájékoztatóból, ahol a szállodákat részletesen mutatta be a referens.

Fajta Gábor, az Utazom.com irodavezetője beszámolójában többek között a kubai utakat ismertette.

- Havannában majdnem mindenki az Óvárosban szeretne lakni, azok számára öröm, hogy már óvárosi panziókban is vannak szállások, ahol az utasok kubai családoknál lakhatnak, velük reggelizhetnek, betekinthetnek az életükbe, külön leválasztott szobáik vannak, külön fürdőszobával. Természetesen, akik ötcsillagos szállodákhoz szoktak, azoknak ez nem lenne jó - tette hozzá. Arra is kell figyelni, hogy a helyi és a konvertibilis peso között elég nagy a különbség.

Legtöbb foglalásuk eddig Thaiföld volt Bangkok, Pattaya, Phuket, Krabi és Kohl Samui. Krabit még nem fedezték fel igazán, ez az a hely, ahol még érintetlen a természet és eredeti pompáját mutatja a környezet.

Az Ázsiai körutazásuk is kedvelt, és újdonság a Madagaszkár-Nosy Be szigete, amely bécsi indulással egy átszállással foglalható. Ugyancsak újdonság Zanzibár magyar nyelven vezetett kirándulásokkal, majd Portugália-Maídeira és Portugália-Azori-szigetek kerültek szóba. A magyarok körében kedvenc cél még Ciprus és Málta is.

Európa legszebb városaiba szerveznek városlátogatásokat Barcelonába, Párizsba, Prágába, Londonba, Nápolyba. Újdonság, hogy Rómában, Lisszabonban és Porto városok látogatásakor magyar nyelvű fakultatív programokat kínálnak.

Bódi Ágnes
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk