hirdetés

Délkelet-ázsiai hajóút és Costa Rica-Panama körutazás az OTP Travelnél

Az utasok körében eddig is népszerű hajós utak és körutazások mellett számos újdonsággal készül az OTP Travel a következő szezonra.

hirdetés

Mikola György, az OTP Travel marketing- és értékesítési vezetője elmondta, a napokban jelenik meg körutas katalógusuk, és hajós prospektussal is készülnek. Csoportos hajós programjaikat magyar idegenvezető kíséri. Ezek az utak eddig is rendkívül sikeresek voltak, ezért a mostani szezonban is arra számítanak, hogy nagyon jól fognak menni, és bővülni fog a foglalások száma. A csoportos hajós újdonságok között – magyar idegenvezetővel – szerepel márciusban délkelet-ázsiai, szingapúri, thaiföldi és vietnami utazás, júniusban Alaszka, és január végén lesz egy 13 napos prémium karibi hajóútjuk is, amely a kelet-karibi térséget járja be.

Mikola György hozzátette: úgy gondolják, hogy az elmúlt évhez hasonlóan a körutak is népszerűek lesznek, Izrael például nagyon közkedvelt desztináció az utasaik körében, a jelenlegi kínálatban pedig betlehemi utazás is szerepel karácsonykor. A körutazások között újításnak számít a márciusi riói program „utókarneváli” hangulatban – melynek során az utasok megtekintik a győztes szambaiskolák felvonulását –, az áprilisban induló Costa Rica-Panama körút és a Peru-Argentína utazás – ahol amazóniai hosszabbítás lehetséges –, valamint a májusi üzbegisztáni út. Választék bőven lesz, a korábban sikeres USA-beli körutakat most is indítják, illetve lesznek egyéni afrikai utazások is Namíbiába és Dél-Afrikába.

Az OTP Travel új körutas katalógusa
Az OTP Travel új körutas katalógusa

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Kiadónk társoldalai