hirdetés
hirdetés

Egy cégcsoport a HD Group és a Microcosmos Events

A két cég fúziójával olyan portfolió jön létre, amely közel 50 munkatárssal, a rendezvény, branding és social média mellett, a nemzetközi üzleti beutaztatás (MICE) területen egy erős destination management (DMC) ággal is kiegészül. 

 

hirdetés

„A HD-nál évek óra tervben volt a DMC tevékenység. A vezető nemzetközi márkák kiszolgálásában itthon már komoly tapasztalatot és számos elismerést szereztünk. A prémium nagyvállalati márkákat Magyarországra hozni viszont egy újabb felelősségteljes és szerethető kihívás, hiszen az operatív lebonyolítás mellett személyes országélményt adhatunk az itt megrendezett vállalati eseményeken. Mindezt pedig a magyar művészeti, gasztronómiai és kreatív szcéna sokszínűségét integrálva, szellemesen, élményszerűen bemutatni szerintem a legszebb feladat.”. hangsúlyozta Duca Andrea, aki a fúziót követően a HD Communications Kft. és a Microcosmos Events DMC BUD Kft ügyvezető partnere is egyben. 

Rácsai Ágnes alapító ügyvezető (jobb oldalt)  Duca Andrea ügyvezető partner (bal oldalt)
Rácsai Ágnes alapító ügyvezető (jobb oldalt) Duca Andrea ügyvezető partner (bal oldalt)
 

Event fókusszal, nemzetközi kapcsolatrendszerrel

A HD Group az egyik legnagyobb hazai event fókuszú ügynökség, ami projektjei során már évek óta azon dolgozik, hogy változatos módon keltse életre, tegye tapinthatóvá a márkaélményt: megmutassa, hogy milyen egy adott brand személyisége, története, üzenete. Ez a megközelítés nem csak lakossági kommunikációban fontos, hanem munkáltatóiban is, meghatározó eleme az employer brandingnek és a toborzásnak. 

A Microcosmos Events DMC jelentős nemzetközi kapcsolatrendszerrel, az Egyesült Királyságban saját  képviselettel rendelkezik és meghatározó szereplője a nemzetközi vásároknak. Emellett a világ egyik legnagyobb professzionális kongresszusszervező cégének, az MCI/Ovation Global DMC - magyarországi stratégiai partnere. Ügyfeleik elsősorban gyógyszergyártó, autógyártó és pénzügyi nagyvállalatok, fő piacaik az Egyesült Királyság mellett Svájc, a Benelux államok, az USA és Németország.

„Egy éve beszélgetünk, ismerkedünk, Andrea és köztem nagyon jó személyes kapcsolat alakult ki, hasonlóak az üzleti meglátásaink és a szakma iránti szenvedélyünk. Most pedig új szintre tudjuk emelni az ügyfélélményt azzal, ha nem csak a beutaztatás klasszikus szolgáltatásait kínáljuk az ügyfeleinknek, hanem azt kiegészítjük kommunikációs és kreatív tervezéssel. Ehhez olyan tapasztalt és progresszív csapatra van szükség, amely otthonosan mozog a rendezvények területén is, ezért döntöttünk a saját piacunkon merésznek számító üzleti lépés mellett. Microcosmos Events DMC BUD Kft, Réfi Oszkó Dorottya üzletfejlesztési igazgatóval és a már bővülő Microcosmos csapattal a megszokott módon folytatja a működését immáron a HD Group-pal közös irodában” – tette hozzá Rácsai Ágnes, a Microcosmos Events DMC alapító ügyvezetője.

Átalakuló hazai rendezvénypiac

„A jelenlegi post-covid időszakban, amikor a hazai rendezvény és DMC piac is jelentős átalakuláson megy keresztül, örömteli várakozással és izgalommal tekintünk az együttműködésre, annál is inkább, mert nem csak a személyes, szakmai, de az üzleti előjelek is nagyon jók: már elindítottuk a közös értékesítést, eddig már 3 közösen megnyert tenderre vagyunk büszkék. Nagyon izgalmas feladat a turisztikai piacon több mint 30 éve elismert cég és a kommunikációs piac vezető vállalata között megtalálni a szinergiát, a hozzáadott értét.” – emelte ki Duca Andrea

A fúzióval a HD Communication ügyfelei is jól járnak, hiszen számukra jobb operatív kiszolgálást tudnak kínálni a szállodai, éttermi és belföldi utaztatási szolgáltatások terén, és a magyar ügyfelek nemzetközi útjait Microcosmos Events DMC kiterjedt nemzetközi kapcsolatrendszere révén még hatékonyabban tudjuk kiszolgálni. 

A fúzió eredményeként létrejövő cégben a HD Communication másik 2 tulajdonosa, Schrancz Mihály és Decker Róbert is megjelenik befektetőként.

 

 

 

(forrás: HD Group)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk