hirdetés
hirdetés

Fürdő fürdőnek mentora

Sárvári jó példákat bemutató mentorprogramot szervezett a Kehidakustányi Turisztikai Egyesület.

hirdetés

Az utazási piacon még aktívabb jelenlétre törekvő gyógyfürdős település, Kehidakustány turisztikai szervezete februárban tartott szakmai tapasztalatcserét. Az eseményen Haller Ferenc, a Sárvár Tourist & TDM Nonprofit Kft. ügyvezetője beszélt az általa képviselt fürdőváros marketing aktivitásairól, illetve osztotta meg tapasztalatait a szervezet működésével kapcsolatban.

A sárvári szakember egyebek mellett a nagysikerű időszaki kampányaikról beszélt. Kiemelten arról, amiben sárvári atmoszféra hangok segítik az otthoni ellazulást. Illetve a hasonlóan népszerű “Párkeresőről”, amiben egy-egy online kártyalap felfordításával kellett megtalálni a sárvári attrakciókat bemutató lapok párjait. Haller Ferenc továbbá tájékoztatott a gyógyfürdős település térségi turisztikai együttműködéseiről, azok eredményeiről. Valamint a szervezeti felépítésről és a szakmai partnerekkel való közös munkálkodásról is.

A TDM ügyvezetője a felsoroltak mellett a megcélzott irányokról is informált. Elmondta, hogy a gyógyfürdős településen hosszú távú cél a kerékpáros kínálat bővítése. Az elmúlt években számos városi és környékbeli kerékpáros útvonal létesült, egyre gyarapodik a bérelhető kerékpárok, e-bike-ok száma, és a bérlés módját is továbbfejlesztették. Az idei szezonban már online is foglalható lesz kerékpár a sárvári nyaraláshoz - fogalmazott.

Sándorné Kovács Nikolett, a Kehidakustányi Turisztikai Egyesület menedzsere a mentori találkozóról elmondta, hogy a mostani megbeszélés része volt annak a termékfejlesztési programnak, amivel szeretnék még népszerűbbé tenni a gyógyfürdős település kínálatát a gyógyfürdőzésre, az aktív és vallási turizmusra nyitott utazók körében. Az elhangzottakkal kapcsolatban pedig úgy fogalmazott, hogy a megosztott tapasztalatokat hasznosítanák Kehidakustányban. Mind az egyesület által kialakítandó szolgáltatások nyújtásában, mind a leendő információs iroda működtetésében.A tervek szerint a két fürdőváros turisztikai szakemberei a továbbiakban is szoros kapcsolatban maradnak és folyamatos szakmai tapasztalatcserét folytatnak majd.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk