hirdetés

Horvátországban terjeszkedik a magyar szállodaüzemeltető

Dalmácia egyik legszebb szigetén, Hvaron két hotel üzemeltetését vette át a Service4You, amely ezzel kilépett a nemzetközi porondra.

hirdetés

A Fontana Resort és a Hotel Hvar egyaránt az 1300 lakosú Jelsa településen található, a hotel egészen közel a belvároshoz, míg a Fontana Resort kicsit távolabb, az öböl túlsó végén fekszik.

A sziget legkönnyebben Spliten keresztül közelíthető meg, odáig 720 kilométer az út Budapestről, Splitből pedig további 1,5-2 órás kompozással érhető el a sziget.

A 200 szobás hotelben gyerekklub, teniszpályák és wellnessközpont áll a vendégek rendelkezésére. A szálloda alatt lapos sziklás strand, a hotel mögött egy kis homokos strand található. Tengervizes medence, mellette napernyő és várja a vendégeket.ú

Hotel Hvar
Hotel Hvar

A hotel horvát stílusú all inclusive ellátást kínál, ami háromszori étkezést, helyi italok korlátlan fogyasztását jelenti a medencebárnál meghatározott időben, egyes sportszolgáltatások ingyenesen használhatók. Gyerekanimáció és ingyenes wifi is az ellátás része.

Jelenleg napi árakon foglalható a hotel, de hamarosan 5, 7, 10, 14 éjszakás csomagajánlatok is foglalhatók lesznek. Előfoglalási akciókat és szenior árakat is meghirdetnek hamarosan.

A Fontana Resort kis pavilonokból áll és összesen 333 szálláshely egység van benne – részben szobák, részben apartmanok, mind a tenger felőli oldalon. A központi épületben, a tenger mellett található a vendéglő, a bár és egy fitnesz szoba. A pavilonok a fenyőerdőben állnak, a főépület felett, csodálatos kilátás nyílik belőlük a tengerre. A sziklás strand 5 percre van a Resort-tól, ugyanakkor találunk itt két tengervizes kültéri medencét, napernyőkkel és nyugágyakkal a medence mellett.

Fontana Resort, Hvar
Fontana Resort, Hvar

Hvar szigete a fürdésen túl rengeteg izgalmas látni- és tennivalót kínál. 180 kilométer hosszú kerékpártúra-útvonal, gyalogösvények, borospincék és olajfa-ültetvények várják a turistákat, akik fakultatív kirándulások keretében akár az olajpréselést is kipróbálhatják.

Klemm Balázs, a társaság cég egyik ügyvezetője kérdésünkre elmondta, hogy a két horvátországi egységgel, illetve a közeljövőben megnyíló új kalocsai Hotel Pilvaxszal együtt összesen 12 szállodát üzemeltetnek a Service4You név alatt, ugyanakkor további 5 egységet – elsősorban családosok igényeit kiszolgáló üdülőhoteleket – működtetnek Optimum márkanév alatt. Ezen felül van egy partnerszállodájuk Orosházán és Balatonalmádiban.

Klemm Balázstól azt is megtudtuk, hogy az új horvátországi szállodákban eddig kevés honfitársunk nyaralt, de bíznak abban, hogy részben saját csatornáikon keresztül, részben a viszonteladók segítségével az idén jóval több magyar foglal majd két jelsai egységükbe, mint korábban. A társaság a jövőben várhatóan bővíteni fogja portfolióját külföldön.

Szántó Zoltán, főszerkesztő, TurizmusTrend
a szerző cikkei

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!


Meghosszabított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Partnerünk