hirdetés
hirdetés

Lemondott a Magyar Fürdőszövetség elnöke

Lemondott a Büki Gyógyfürdő Zrt. vezérigazgatói posztjáról Boros László Attila. A szakember 2018 óta a Magyar Fürdőszövetség elnöki posztját is betöltötte és onnan is távozott - értesült a Termál Online.

hirdetés

A Bük város honlapján közzétett tájékoztatás szerint távozott a Bükfürdő Thermal & Spát működtető Büki Gyógyfürdő Zrt. éléről Boros László Attila. A közlemény szerint a vezérigazgató saját elhatározásából döntött így. Mint írják: “pályáján olyan lehetőség találta meg, amely személyes céljai között több évtizede kiemelkedő helyet foglal el, ezért a vezérigazgató kezdeményezte a részvénytársaság igazgatóságánál a munkaviszonya megszüntetését.”

Boros László Attila 2016 decembere óta töltötte be a társaság vezérigazgatói posztját. Ezt megelőzően – 2009-től – a Gyulai Várfürdő Kft. ügyvezető igazgatójaként dolgozott. A vezetése alatt épült meg az AquaPalota nevű élményfürdő, ami rengeteg új vendéget vonzott Gyulára, illetve a Várfürdőbe.

A szakember a Büki Gyógyfürdő Zrt. irányítása mellett 2018 óta a Magyar Fürdőszövetség elnöki posztját is betöltötte. A Vaol.hu híre szerint május 31-i hatállyal erről a megbízatásáról is lemondott. A Fürdőszövetséget a következő közgyűlésig a két alelnök, Holléry Tibor és Kovacsics Imre vezeti.


(forrás: Termál Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk