hirdetés
hirdetés

2018 első felében is minden meghirdetett csoport megvalósult a Fehérvár Travelnél

A Fehérvár Travel csoportos utazásai hosszú évek óta garantáltan indulnak. A 2003 tavasza és 2016 tavasza között meghirdetett több mint 5000 csoport egyikét sem kellett visszamondaniuk a minimális létszám hiánya miatt.

hirdetés

Sajnos, az elmúlt 2-3 év eseményei (terrortámadások, menekültválság, migránshelyzet), és az ezekhez kapcsolódó – gyakran eltúlzottan negatív – híradások jelentősen csökkentették az emberek utazási kedvét bizonyos desztinációk felé.

Mindezek ellenére azonban az idei év első felében, a január elejétől június végéig tartó időszakra meghirdetett közel 300 CSOPORT MINDEGYIKE MEGVALÓSULT. (Emlékeztetőül: a 2017-es évben is a meghirdetett 630 csoport mindegyike elutazott a Fehérvár Travelnél, és biztonságban haza is érkezett.)

A Fehérvár Travel ezúton is köszöni a szerződött utazásközvetítő irodák munkáját, nyilvánvalóan ők is részesei ennek a jó eredménynek.

(x)

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk