hirdetés

A Taurus Reisen közleménye a tunéziai helyzettel kapcsolatban

Közleményt adott ki a Taurus Reisen a június 26-i tunéziai merényletre és annak folyományaira reagálva.

hirdetés

Alábbiakban olvashatják a Taurus Reisen közleményét:

A június 26-ai sousse-i merénylet megrázta az egész magyar közvéleményt. A Taurus Reisent, mint az egyik legnagyobb tunéziai utaztatót különösen érzékenyen érintették a tengerpartról érkező hírek. Noha az érintett szállodákkal nem álltunk kapcsolatban, őszintén osztozunk a hozzátartozók gyászában. Az országból érkező hírek alapján a hatóságok e válságos pillanatokban is helytálltak, s közbiztonsági helyzetére a biztonsági szervek e napokban is fokozott gondot fordítanak.

Utasainkkal folyamatosan tartottuk a kapcsolatot, s talán ennek köszönhető, hogy az adott időpontban kinn tartózkodó, mintegy háromszáz utasnak csupán töredéke – öt fő – kérte azonnali hazajövetelét. Azon ügyfeleinknek, akik nem kívánnak elutazni – az aktuális meghirdetett árak és rendelkezésre álló helyek szerint – lehetőségük van díjmentesen átfoglalni egy másik úti célunk járataira.

Az események következtében természetesen mérséklődött a tunéziai utak iránti kereslet, de a konszolidáció jelének tekintjük, hogy egyre többen érdeklődnek az észak-afrikai utazások iránt. Munkatársaink mindent megtesznek, hogy körültekintően tájékoztassák ügyfeleinket a tunéziai helyzetről, de a veszélyek említése mellett a fokozott biztonsági intézkedésekről is biztosítják az utazókat. A lehetséges helyszínek között megemlítik Djerba szigetét, amelynek izoláltsága ideális és biztonságos üdülést kínál. A nézetünk szerint egy ilyen terrorakció – ezt a franciaországi és kuvaiti események is bizonyítják – a világ bármely részén bármikor megtörténhet, így idővel Tunézia ismét elnyerheti méltó helyét a magyarok úti céljai között.

A Taurus Reisen utasai Tunéziában
A Taurus Reisen utasai Tunéziában


A Taurus Reisen utasai Tunéziában
A Taurus Reisen utasai Tunéziában

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

A Symbol Budapest új termékkel jelentkezik a turisztikai piacon: 220 éves pinceéttermében idézi meg Beatrix királyné lakomáját korhű zene, tánc és programok kíséretében.

hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Érintik az Ön vállalkozását az elszabaduló energiaköltségek?

Kiadónk társoldalai