hirdetés
hirdetés

A Terra Reisen megszűnik, mint önálló utazásszervező

A Terra Reisen 2015. október 31-i hatállyal teljesen a TUI Deutschland márkájává válik, és mint önálló utazásszervező megszűnik működni, nemcsak Magyarországon, hanem mindenhol, ahol érdekeltségei voltak, - így Ausztriában is.

hirdetés

Amint arról korábban már beszámoltunk, a TUI stratégiát váltott Európában, ennek következtében megszünteti a Terra Reisen önállóságát, így a Terra hamarosan a TUI Deutschland márkájává válik. 

A változásokról Csákány Csaba, a Terra Reisen ügyvezetője tájékoztatta lapunkat. Csákány Csaba elmondta, hogy a tegnapi napon postán kiküldte a Terra Reisen Bizományosi szerződésének és a Terra Reisen Márkapartneri megállapodásának felmondását 2015.10.31-i hatállyal.

A Terra Reisen 2015.10.31-én teljesen a TUI Deutschland márkájává válik, és mint önálló utazásszervező megszűnik működni, persze nem csak Magyarországon, hanem mindenhol, ahol érdekeltségei voltak, - így a dolog természetéből eredően Ausztriában is.

Csákány Csaba
Csákány Csaba

Ez számos változást hoz a hazai piacon is: a jövőben csak azok az értékesítő partnerek tudnak Iris.plusban Terrát is foglalni, akik rendelkeznek World of TUI szerződéssel. Azok, akik nem kötöttek TUI-s szerződést, azok önálló jogon nem tudnak, de a TUI Magyarországnál Fekete Erzsi és Göndös Anikó szeretettel várják, mint alügynököt.

Az alügynöki szerződés részleteiért az irodáknak, a TUI Magyarország utazási irodához kell fordulniuk (TUI Magyarország Kft., H-1065 Budapest, Bajcsy-Zsilinszky út 17., Telefon: 06/1-463 08 00, email: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. ).

A TUI jövőre magyar nyelvű katalógust nem ad ki; a szállodák a TUI Deutschland által kiadott Terra Ferienhotels katalógusából lesznek foglalhatók, az apartmanok és nyaralók átkerülnek a TUI Wolters katalógusba.

A jelenlegi Terra foglalási központ 2015.09.30-án bezár, 2015.10.01. után minden, a Terrát érintő ügyletet a TUI Magyarország foglalási központjában Fekete Erzsébet vagy Göndös Anikó kollégáink intézi "- közölte Csákány Csaba. 

A személyi változásokról annyit tudtunk meg, hogy Guba Timea szeptember 1-jén már kilépett, Rajkay Eszter és Csákány Csaba szeptember 30-ig dolgozik a társaságnál, hogy hol folytatják pályafutásukat, azt még nem lehet tudni. 

Levele végén a szakember a Terra csapata nevében megköszönte a partnereknek az elmúlt 19 év közös munkáját és sikereit. 

Taskár Tamástól megtudtuk, hogy várják azokat az ügynököket, akik eddig csak Terra Reisen-szerződéssel rendelkeztek. Ezek az irodák amennyiben aláírják a TUI Magyarország partneri szerződését, a jövőben is foglalhatják a Terra-termékeket. Ebben az esetben nincs szükség arra a 20 ezer eurós biztosítékra, amelyet a World of TUI megkövetel, és amelyet egyébként a 20 hazai TUI Utazási Központ mellett további tíz iroda tett le eddig Magyarországon. 

Taskár Tamás
Taskár Tamás

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk