hirdetés
hirdetés

Air France elismerés

Európa legjobb légitársasága lett a Skytrax felmérése szerint.

hirdetés

Négy díjat is nyertek a világ legnagyobb, utaselégedettségi felmérésen alapuló Skytrax World Airline Awards 2021-en, a francia légicég lett a legjobb Európában.

Fotó: Adobe Stock
Fotó: Adobe Stock
 

Valamint elnyerte a legjobb nyugat-európai és francia vállalat díját is. Az abszolút értékelésben 350-ből a 10. helyen végzett, a top 10-ben egyetlen európai légitársaságként szerepelt.

A felmérés több mint 100 nemzet 13 millió utasának véleménye alapján készült.

A Skytrax emellett elismerte a franciák egészségvédelmi intézkedéseit is, és COVID Airline Excellence kiválósági elismerésben is részesítette a vállalatot. Ez a harmadik alkalom a koronavírus-járvány kitörése óta, hogy a légitársaság egészségügyi intézkedéseit a Skytrax elismeri: először négy-, majd a legmagasabb, ötcsillagos COVID-minősítést adott az Air France Protect programnak.

Anne Rigail vezérigazgatója elmondta, nagy megtiszteltetés légitársaságuknak, hogy elnyerték a díjakat. „Az ügyfeleink bizalmát és a munkatársaink elköteleződését is tanúsítják ezek az elismerések. Az Airbus A350-esek, valamint A220-asok forgalomba állítása, az új prémium várók megnyitása is azt mutatja, hogy nagy hangsúlyt fektetünk az utasélmény fokozására. Továbbra is törekedni fogunk ügyfeleink egészségének megőrzésére és az utazás egyszerűsítésére."

(forrás: Air France)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk