hirdetés
hirdetés

Akcióba hív a HotelHero az ukrán menekültekért

Az MSZÉSZ CSR szekciója és a HotelHero közös jótékonysági akcióba kezd március 9-től kezdődően 5 napon keresztül.

hirdetés

Napi 300 szendvics elkészítésére keresnek vállalkozó budapesti és Budapest környéki szállodás és éttermi csapatokat. Az alapanyagokat a résztvevő szolgáltatók számára a Metro Kereskedelmi Kft. biztosítja. Az adományokat a Magyar Vöröskereszt budapesti, Nyugati téri bázisának ajánljuk fel, akik az Ukrajnából vonattal érkezőket segítik a budapesti megérkezéskor.Jelentkezés és bővebb információ: Anek Dóra: +36 20 468 3683, This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Figyelem - új mailcímek!

Felhívjuk figyelmüket, hogy email-címeink megváltoztak. Közleményeiket, híreiket, meghívóikat a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  és a  This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  email-címekre várjuk. Központi email-címünk: This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

A korábbi email-címeinkre küldött tartalmak nem jutnak hozzánk. Kérjük, az új email-címekre frissítsék a listáikon a nevünk mellett az adatokat. Köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk