hirdetés

Budapest a legjobb ár-érték arányú város a Tripadvisor szerint

Nemcsak az ausztriai statisztikai hivatal elemzése szerint számít Magyarország az egyik legkedvezőbb ár-érték arányú turisztikai célországnak.

hirdetés

A világ egyik legnagyobb utazási oldala, a TripAdvisor is közzétette TripIndex nevű mutatóját, amelynek segítségével a világ népszerű nagyvárosainak árszínvonala hasonlítható össze, így hasznos segítség a közelgő nyaralási szezonban. A mutatót a következő költségtényezők összege adja: két éjszaka négycsillagos szállodában, egy üveg bor, személyenként egy koktél, kétfogásos vacsora, valamint a taxi költsége a repülőtér és szálláshely között (oda-vissza). Az amerikai utazók számára Európa nagyvárosai a legdrágábbak, Szófia, Varsó vagy Budapest azonban jó választás lehet. A 2013-as TripIndex alapján a magyar fővárost a kiváló ár-érték arányt képviselő úti célok között tartja számon az oldal, a fogyasztói kosár teljes költsége 194 dollár.

Részletek az alábbi linkeken olvashatók:

http://www.tripadvisor.com/PressCenter-i5211-c1-Press_Releases.html

http://www.eturbonews.com/35407/sofia-named-least-expensive-city-travelers-and-oslo-takes-top-sp?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Eturbonews-TravelAndTourismIndustryNews+%28eTurboNews+-+for+the+global+travel+professional%29

hirdetés

Címkék

Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Hogy látja az idei évet az előzetes foglalások alapján?

Partnerünk