hirdetés
hirdetés

Budapest és Amszterdam között indít járatot az easyJet

Jó hír azoknak, akik szeretik a szabadságot, Van Gogh-ot és imádnak biciklizni: 2017. februártól az easyJet új járatot indít Budapest és Amszterdam között. A diszkont légitársaság Hollandia központi repülőterére, a város közvetlen közelében található Schipholra repül.

hirdetés

Az easyJet diszkont légitársaság heti három járatot indít Budapestről a holland fővárosba, Amszterdamba 2017. február 6-tól. Az Airbus A319-es gépek hétfőn, szerdán és pénteken repülnek a két főváros között, ami ideális az üzleti utasoknak, a kirándulóknak és azoknak is, akik egy hosszú hétvégét szeretnének eltölteni Amszterdamban. Az új járat indításával a légitársaság egy valós piaci igényre válaszol, hiszen Budapest és Amszterdam között eddig nem volt közvetlen, diszkont légitársaság által biztosított légi összeköttetés.

Van Gogh műalkotásai, színes tulipánok, szép biciklik, fapapucsok… az emberek többsége ezeket köti Amszterdamhoz, de ennél sokkal többet kínál a város. A rengeteg zöld park pihenésre csábít, de emellett a város számos fesztivállal és pezsgő éjszakai élettel nyűgözi le az utazókat. A több mint 800 ezer lakosú, az Amstel folyó partján fekvő úti célt gyakran nevezik az “Észak Velencéjének” is: változatos csatornahálózata jól hajózható, 1500 hídja igazán romantikus úti céllá teszi.

Amszterdam már a nyolcadik város az easyJet kínálatában, ami közvetlen járattal elérhető Budapestről London Gatwick, Berlin, Párizs, Lyon, Bázel, Genf, és az októberben induló velencei járat után.”

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 

Pályázzon és nyerjen!

Meghosszabbított jelentkezési határidő: szeptember 30.!
Legyen részese Magyarország nemzetközi szinten is elismert szálloda- és vendéglátóipari designversenyének, a Klasszis TopDesign 2022-nek, ahol egyedül az számít, mennyire szép, különleges és egyedi az a kisebb-nagyobb szálláshely, vendéglátóegység, irodai vendéglátóhely, borászat, pincészet vagy a Horeca-szegmenst megcélzó digitális platform, innováció vagy más beszállítói termék, amely az Ön tulajdonában van vagy Ön üzemelteti. További információ és a pályázat beadása
: ITT

hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Friss lapszámunk fókuszában a szezonnyitás és a fenntarthatóság áll.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk