hirdetés
hirdetés

Debrecen-Burgasz a Robinson Tours-szal 2014-ben is

A Xanga Cégcsoport tagjaként üzemelő Airport Debrecen 2013. szeptember 9-én 12.40-kor fogadta a szezon utolsó Bulgáriából érkező Robinson Tours járatát.

hirdetés

A járat különlegessége, hogy az utasokon kívül a Robinson Tours ügyvezető igazgatója, Jakócs Áron és budapesti iroda munkatársai is ezzel a járattal érkeztek. Ezen különleges alkalomból a munkatársak az utasoknak a repüléskor egy kis bolgár édességgel, érkezéskor pedig egy kis bolgár parfümmel kedveskedtek.

Jakócs Áron rövid beszédében elmondta, hogy egy sikeres szezont tudhatnak maguk mögött és reméli, hogy a 2014 év is ugyanilyen eredményes lesz. Megköszönte a régió partnerirodáinak a foglalásokat, valamint a Debreceni Reptér munkatársainak a hatékony és minőségi együttműködését. Örömmel jelentette be, hogy 2014-ben is indulni fog a már hagyományossá vált Debrecen-Burgasz járat.

Az eseményre hivatalos volt az Airport Debrecen részéről Rácz Zsolt gazdasági igazgató, Farkas Ákos biztonsági igazgató és Vadon Tamás check in supervisor.

Rácz Zsolt a repülőtér folyamatos minőségi és mennyiségi bővüléséről és fejlesztéséről beszélt, illetve elmondta, hogy idén elérték már a bűvös 100 000 fős utas létszámot. A gazdasági igazgató szintén megköszönte a Robinson Tours munkatársainak a foglalásokat, hangsúlyozta a charteres légi forgalom fontosságát és reményét fejezte ki, hogy ezen forgalom volumene jövőre is megmarad.

A fogadás megkoronázásaként egy Airport Debrecen feliratú, csillagszórókkal díszített tortát vágtak fel, és egy pohár pezsgővel koccintottak a résztvevők a sikeres együttműködésre és még eredményesebb 2014-es évre.

(forrás: Turizmus Online)
hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk