hirdetés

Egy menő újhullámos cukrászda is lehúzza a rolót

Búcsúzik a pesti és budai Desszert Neked egyaránt, de a tulajdonosok dolgoznak rajta, hogy a cukrászda esetleg más formában visszatérhessen még.

hirdetés

Az Allee-ban lévő üzlet után a Paulay Ede utcai boltot is bezárni kényszerül a Desszert Neked cukrászda. Facebook-posztban arról írnak, hiába próbáltak megtenni mindent, a növekvő alapanyagárak és költségeik miatt nem tudják fenntartani magukat. A bolt még május 28-ig várja a sütizni vágyókat, de azt ígérik, igyekeznek megoldani, hogy valamilyen formában visszatérhessenek - írja a 11.kerulet.ittlakunk.hu.

A Desszert Neked újító magyar desszertek mellett a francia cukrászat kedvencei határozták meg az arculatot, a cukrászda híres volt monodesszertjeiről, továbbá tart- és macaronkínálatáról is. Szakmai és hobbicukrász körökben sokáig népszerű volt cukrásztanfolyamok helyszíneként is.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

A pesti üzlethelyiség mellett egy további egységet nyitottak Újbudán, az Allee Bevásárlóközpontban, de a friss lendület és újítások nem hozták meg a várt eredményeket.

Egy utolsó sütizésre május 28-a, vasárnapig van lehetőség a Paulay Ede utca 17-es szám alatt, a Desszert Neked üzletében.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Ha balatoni vendéglője vagy szálláshelye van, milyen várakozásokkal néz az őszi szezon elé?

Partnerünk