hirdetés
hirdetés

Egyiptomban kényeztette partnereit a Sun & Fun

Nagy sikerű tanulmányúton látta vendégül viszonteladó partnereit Egyiptomban a Sun & Fun Holidays.

hirdetés

A június harmadik hetében megrendezett egyhetes utazáson a dinamikusan fejlődő utazásszervező hurghadai szálláshelyei kerültek bemutatásra.

A 30 fős csapat kleopátrai kényeztetésben részesült, hiszen az utazási irodák képviselői a Baron Palace, a Sheraton Miramar Resort és a Seagull Beach vendégszeretetét élvezhették tartózkodásuk alatt. Különösen a Baron Palace-ban eltöltött három napos tartózkodás töltötte el a csoportot nagy elégedettséggel, ahol valódi luxusban, a személyzet különös figyelme mellett a szolgáltatások magas minőségét élvezhették pihenőnapjukon is.

A csapat a 45-50 fokos sivatagi hőség ellenére lelkesen kitartott a munkában, amely után két kirándulási lehetőség is kínálkozott. Az üvegfenekű katamaránon eltöltött hajókirándulás vidám hangulatban telt, Luxor világhíres látnivalói pedig a kultúra szerelmeseinek adott életre szóló élményt.

Két kolléga is ezen a túrán ünnepelte születésnapját, amelyre az utazásszervező meglepetés-ünnepséggel készült. Baráti hangulatú egyiptomi study túráit a Sun & Fun minden évben megrendezi.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0.0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Megjelent a Pont itt Magazin!

Minden, ami Klasszis TopDesign 2022 versenyünkről tudható: pályázati kiírás, kategóriák, a hazai és nemzetközi zsűri tagjai, a verseny menete, díjátadó gála, valamint a győztesek bemutatása.

Találkozzunk a Facebookon!

Partnerünk