hirdetés
hirdetés

Együttműködés a Humboldt egyetemmel

Európa meghatározó egyetemén, a berlini Humboldt Egyetem 11 fakultásán több mint 30 ezer egyetemista tanul, kutat és készül doktori disszertációjára.

hirdetés

Az egyetem doktorandusz hálózata a német képviselettel együttműködésben, - a tervek szerint hagyományteremtő célzattal - szórakoztató estet rendezett az egyetem ifjúsági klubjában, melyen Oroszország, Kína és Franciaország után Magyarország mutatkozhatott be, tájékoztatta lapunkat a Magyar Turizmus Zrt. Németországi külképviselete.

A rendezvényen a képviselet majd egyórás előadásban mutatta be a fiatalok számára vonzó hazai turisztikai kínálatot. A nagysikerű előadást játék követte, amelynek során a résztvevők rövid betekintést kaptak a magyar történelembe, megismerhették a meghatározó magyar feltalálókat. A legjobbak közt kisorsolástak kisebb-nagyon nyereményeket is, melyek Magyarországgal voltak kapcsolatosak. Az esten a magyaros vendéglátás sem hiányozhatott. Az akciót a képviselet, a megújult fiatalos hazai turisztikai kínálatot bemutató koncepciójának keretében valósította meg. Az akciósorozat az ITB sajtótájékoztatójával és egyéb webes akciókkal folytatódik.

hirdetés
Olvasói vélemény: 0,0 / 10
Értékelés:
A cikk értékeléséhez, kérjük először jelentkezzen be!
Ha hozzá kíván szólni, jelentkezzen be!
 
hirdetés
hirdetés

Találkozzunk a Facebookon!

Kiadónk társoldalai